Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Super Deo

czuję że żyję

Polecane posty

Gość Super Deo

pierwszy dzień używania Super Deo i czuję ze żyję. znaczy nie czuję nic spod pach i nie mam mokrych plam. to piękne oczucie :) Ciekawe jak będize dalej

Gość Super Deo
kurcze, to wygląda jak reklama :o słuchajcie, czy ktoś używa tego dłużej i moze coś powiedzieć?

Gość rzeczywiście sierota
Nie, ale tak samo czułam się po etiaxilu. Nowe życie po prostu:)

Gość zbanowanaaaaaaaa
to wyprobuje skoro taki dobry bo bardzo sie poce w sytuacjach stresowych, w pracy np:/ poczytam o tym recenzje:D

Gość Super Deo
etiaxil mnie podrażniał bardzo, szukałam alternatywy, mam nadzieję ,że to koniec poszukiwań

Gość zbanowanaaaaaaaa
chyba faktycznie lepszy od etiaxilu bo nie jest chemiczny a to duzy plus A macie porownanie z lady speed stick? bo on w miare dzialal ale potrzebuje czegos mocniejszego

Gość Super Deo
powiem Ci za parę dni ja szukałam czegoś naprawdę łagodnego, dlatego ten super deo

Gość etiaxil jest też w formie
dla wrażliwej skóry: sensitive a wszystkie skuteczne antypersiranty czyli produkty hamujące wydzielanie potu zawierają tlenki glinu....każdy antypespirant zawiera tą substancję ale w różnych stężeniach, dlatego też środki sprzedawane w aptekach są tymi silniejszymi i działają silniej, muszą byc jednak stosowane ściśle wg instrukcji, w przeciwnym razie mogą wywołac podrażnienie ostatnio widziałam też reklamę drugiego antyperspirantu działającego analogicznie do etiaxilu: to DRICLOR

Gość etiaxil jest też w formie
Lady Speed Stick też zawiera tlenek glinu, oczywiście mam na myśli LSS w formie antyperspirantu w żelu, analogiczny jest Gillette dla mężczyzn, antyperspirant w żelu. Polecam tym którzy boją się używac aptecznych środków

Gość sibi
super deo jest naturalny i nie podrażnia,sama go bedę kupować,ale nie działa w upalne dni,a na zimnę i jesień bedzie w sam raz

Gość sibi
co do driclor i tych podobnych hamują działanie uczołów potowych ,i temu niby maja działać,dodatkowo chemicznie drastyczny skład który podrażnia przynajmniej większość ,wiec ja dziekuję za takie coś

Gość zbanowanaaaaaaaa
to sprobuje tego super duo i odezwe sie za jakis czas:)