Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaka_taka_ona

Może w tym miesiącu zobacze 2 kreski ?

Polecane posty

Gość Jaka_taka_ona

Staramy sie rok.. zaczelam juz kombinowac, mierzyc temperature, kupiłam testy owulacyjne. Wszystko wskazuje na to ze owulacja jest a jednak... zawsze jedna kreska na tescie. Juz sie zniecheciłam , nie mam sił ... wiem, ze niektore kobiety staraja sie latami - podziwiam, ja chyba nie dałabym rady. Oby w tym miesiacu wreszcie sie udało ...

zycze ci tego :) ja tez sie staram juz 2 miesiac , jakby sie udało to by byla moja 2 ciąża, w pierwsza zaszłam od razu , a teraz cos czuje ze nie bedzie to takie łatwe :(

Gość Martynka_255
Jaka-Taka-Ona ----Na kiedy masz termin spodziewanej @? Moja sytuacje jest bardzo podobno z tym, że ja staram się od 3 miesiący - niestety nadal bez rezultatów. Miejmy nadzieję że tym razem @ sie nie zjawi. Bardzo pragnę maleństwa ale równie bardzo boję się o swój związek:(

Gość Jaka_taka_ona
Martynka_255 - okres mam dostac za 10 dni. Ja tez sie boje, to chyba normalne ale tak bardzo pragne tego malenstwa.. myslalam ze to takie proste a tutaj, za miesiac bedzie rok :( kiedys zazdrosciłam mamusiom, teraz mnie wkurza to, denerwuje sie jak widze kobiete w ciazy, przykro mi i chce mi sie ryczec. Chyba oszaleje niedługo..

Gość Martynka_255
Rozumiem Cię ja mam termin dopiero na za 2 tyg :) Teraz jest w trakcie owulacji i nie odpuszczam!!! Zyczę Ci abys za te 10 dni ujżała 2 kreseczki. Wiem, że to nie jest łatwe ale staraj się o tym nie myśleć i rób swoje - ja taką taktykę teraz objęłam

Gość Jaka_taka_ona
kochana, ja straciłam nadzieje, wiec nie wyczekuje juz tak bardzo dnia @.... ja juz jestem po owulacji ok 4 dni.. moze uda nam sie kiedys