Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat egzystencji

Czy takiej dziewczynie może się spodobać taki chłopak ?

Polecane posty

Gość dylemat egzystencji

styl dziewczyny mi trudno określić, niby troszke metal, niby troszke punk, ale często ubiera się normalnie :), ja za to sportowy styl krótko ścięte włosy , oboje studiujemy , i wydaje mi się, że nawet mnie lubi jako kolegę..

Gość jak najbardziej
:-)

Gość dylemat egzystencji
tylko mam obawy czy ona nie weźmie mnie za jakiegoś osiedlowego dresa, penera , i czy np nie bawię się kobietami , bo taki image często mają sportowcy...

Gość rzeczywiście sierota
A nosisz dresy czy jak?

wiesz co ja na poczatku jak sie poznalismy tez zwracalam uwage na ubior i troche nawet mi glupawo bylo ze ja mam spodniczke a on wielkie bojowki.. czy trampki... i nawet marzyl mi sie po mojemu:p... i nawet na poczatku myslalam ze przeciez do siebie nei pasujemy pewnie chcial by kogos ze swoich klimatow.. ale to tylko ubior... zainteresowania takie same i wogole reszta cala... ubior to ubior.... jak zalezy wam na sobie to ciuchy i styl nie są granicą.. naprawde;);) to nie ma znaczenia

Jasne:) uważam za głupotę zamykanie się tylko na jedną, swoją subkulturę i z tego co zauważyłam coraz więcej takich związków "mieszanych":P. Ja osobiście jestem neutralna może trochę uderzam w clubbing:P a obracam się w towarzystwie długowłosych i jest bosko:D żadnych granic!Powodzenia:)

Gość dylemat egzystencji
w dresie chodze po domu i na silowni ( nie jestem karkiem ), pytam bo ogólnie nigdy nie widziałem takiej pary i wydaje mi się, że kobiety mogą mieć jakieś opory...

Gość rzeczywiście sierota
Kobiety? Tak samo kobiety jak mężczyźni mogą mieć opory. Chociaż uważam, że takie opory to raczej na poziomie gimnazjum.

Gość Słońce.......
powodzenia...