Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniksa20

porost włosów

Polecane posty

Gość moniksa20

Mam rzadkie włosy i cienkie, chciałabym sie dowiedzieć jak mogę wpłynąć na ich porost? Aby wyrastały mi nowe włosy. Nie mam dużych problemów z wypadaniem, od jutra stosuje szampon neril, a od wczoraj płukankę min z cebuli, czosnku, tymianki, pokrzywy i zielonej herbaty, zrobiłam ją sama z tych składników które maja pobudzać cebulki. Zobaczymy. Włosy były miękkie i błyszczące, puszyste. Oprócz tego używam ampułek radical. Dzielcie sie ze mną swoimi doświadczeniami :) Zapraszam :)

Gość nic nie zmienisz
każdy ma określone tempo wzrostu włosa możesz jedynie wzmocnic włosy jeśli są liche z powodu odchudzania, rygorystycznych diet i niedoboru składników odżywczych:witamin, białka, żelaza, cynku itp w przeciwnym razie żadne cud środki nie sprawią że nagle urosną Ci włosy do kolan i gęste jak szczecina jem różne tabletki na włosy od 10 lat i jakoś nie zauważyłam by działały w cudowny sposób

Gość nic nie zmienisz
jeśli włosy masz rzadkie z powodu chorób tarczycy lub z powodu łupieżu tłustego to pomoże jedynie lekarz endokrynolog lub dermatolog i konkretne leczenie