Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qiunamiru

Pytanie do ginekologa prosze o szybka odp.

Polecane posty

Gość Qiunamiru

Czy jest jakiś sposób, by jadąc z mamą do ginekologa (przed szczepionką na raka szyjki macicy) mam nie dowiedziała się że nie jestem dziewicą?

Gość ginekolog3345
Ojej.... pewnie nie wiesz, ze jak juz nie jestes dziewicą, to ta szczepionka nie zadziala w 100 %!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WYRZUCANIE KASY W BŁOTO!!!!!!!

Gość nie wchodź do gabinetu z mamą

Gość Qiunamiru
no oko... ale mnie bardziej interesuje czy ginekolog ma prawo powiedzieć mamie ze nie jestem juz dziewica...

Gość hmmmmmmmmm8888888
nie ma prawa,ale mu lepiej przypomnij

Gość łeeetam
obowiazuje tajemnica lekarska, nie wchodz z mama do gabinetu :) ile masz lat?

Gość Qiunamiru
15... Czyli ginekolog nie ma prawa poinformować mojej mamy ze nie jestem już dziewica...? Nawet jak mam być zaszczepiona na raka szyjki macicy ?

Gość pogoda słoneczna
Powinna ci złoić dupsko!!!

Gość Baby22
łooo 15 lat i nie jesteś dziewicą??;/;/

... jeżeli się nie zaraziła HPV to szczepionka będzie działać tak jak u dziewicy, bez pierdół;/ już takich pierdół to jej nie mówcie. A Ty słonko... jesteś stanowczo za młoda na seks. Ja wiem że hormony Ci buzują ale nie jesteś gotowa na macierzyństwo, seks to nie tylko zabawa ale też odpowiedzialność. Nie chcesz by mamusia wiedziała że nie jesteś dziewicą,pomyśl co poczniesz jak zajdziesz w ciążę?? Przemyśl to.. masz jeszcze czas na takie rzeczy.

\"jesteś za młoda na seks\" Boże czy Ty jesteś jej matką zeby mówić jej takie rzeczy? dziewczyna pyta o co innego, co Wy chcecie uświadamiać cały świat?

bumbleebee - zobaczymy jak Twoja córcia zajdzie w ciąże w wieku 15 lat ciekawe jak będziesz gadać, nie będziesz żałować że nikt jej nie uświadomił? hmm?

Gość gość
Witam Cztery lata temu po badaniu cytologicznym wykryto u mnie komórki rakowe szyjki macicy.Miałam robioną biopsję gdzie wynik wyszedł dobry.Po miesiącu znowu robiono mi cytologie też wyszła żle ,średnio badanie cytologiczne mam robione co trzy miesiące gdzie trzy ostatnie wykazały że mam jakąś bakterię.Ciągnie się to już trzy lata mam już tego dosyć bo ciągle się martwię co dalej będzie. Tym bardziej że przyjmuję tabletki antykoncepcyjne i po raz pierwszy nie dostałam okresu a robiłam test ciążowy wyszedł ujemny,a mam 38 lat.