Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona...............

potrzebuje obiektywnej opinii panow na moj problem POMOZCIE!

Polecane posty

Gość ona...............

poznalismy sie w innym kraju ja Polka on obcokrajowiec spodobal mi sie od 1 wejrzenia ale ze jestem niesmiala nie powiedzialam mu o tym zwierzylam sie tylko swojej przyjaciolce o tym widzialam jego spojrzenia dziwnie patrzyl na mnie ale nie wierzylam ze moge mu sie spodobac jak sie pozniej okazalo on zwierzal sie tej samej kolezance o tym ze ja mu sie podobam:) ale ja sie o tym dowiedzialam juz po tym jak on pojechal do swojego kraju wczesniej spotkalismy sie na 1 imprezie byly tance poclunki on sie pytal czy sie pojawie w nast sezonie ...odpowiedzialam ze to zalezy jak sie potoczy dalej ..nie moge niczego obiecywac jednak nastepny sezon nastapil a on jzu przyjechal z inna dziecwzyna:o niech ktos mi obiektywnie wyjasni ja zawinilam czy moze on mnie oklamal?

Gość bcv
On zawinil. Przeciez powinien czekac z utesknieniem na ksiezniczke, ktora jestes.

ani Ty nie zawiniłas, ani on Cię nie okłamał - to zupełnie naturalna sytuacja, że nie mogłaś być pewna, czy się zobaczycie, i że on nie czekał czekał w ciemno na cos, co jest własciwie wielką niewiadomą

Gość ona...............
tez mysle ze to moja wina:O ale chcialam poznac opinie innych

Gość ona...............
zle mi z tym bno moze potoczylo by sie to inaczej gdybym inaczej odp

a jak byliscie na odleglosc to mieliscie ze soba jakis kontakt? ja mysle ze gdyby mu naprawde zalezalo o niezaleznie od odpowiedzi zabiegalby o twoje wzgledy.

i sądzisz, że w porządku by było mówić coś, czego nie jesteś pewna??? A gdybys nie mogła przyjechać???

Gość ona...............
masz racje :O chyba mu nie zalezalo...

Gość ona...............
klaudka no wlasnie ja myslalam ze w porzadku jest pow prawde a jego kolega sam mi pow ze on sam nie wie czego chce i duze dziecko z niego ahh...

Gość inna bajka......
jak facetowi zalezy to sie tak nie konczy