Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie zdecydowana26

Jestem prawie zdecydowana na taką suknię, co o niej sądzicie?

Polecane posty

też uważam,że ta druga jest ładniejsza... znalazłam ją dziś rano :):) dzięki wam

Gość caca
Uważam, że tym bardziej, że nie będziesz miała ślubu kościelnego a jedynie cywilny trzeba chociaz sknia uświetnić ten dzień! radzę CI wybierz się do salonów sukien ślubnych i poprzymierzaj rózne suknie - ja polecam na cywilny białe/ecru suknie długie lub krótkie albo mieszane! To w końcu ślub a nie zwykła impreza/bal. Powinnas być ubrana ślubnie czyli w coś jasnego!

Gość caca
zgadzam się, że zdecydowanie druga ładniejsza i modna przynajmniej....ale nie jest ślubna!

caca - dla nas to nie jest jJEDYNIE cywilny- jesteśmy ateistami, więc nie uznajemy ślubu w kściele, NIE CHCEMY takiego brać a nie np. nie możemy...i nie rozumiem, dlaczego suknia ślubna musi byc biała/jasna? czy ciemna suknia nie może uświetnić tego dnia?? oczywiście że może :)

pytałam o fason, materiał, NIE kolor :)

Gość caca
Ok, rozumiem. Myslałam, że nie chcesz podkreślać że to ślub....dlatego naciskam na jasne kolory/ślubne. Ale jeśli taka jest Twoja dojrzala decyzja, że suknia w jakimkolwiek kolorze to jak najbardziej :) Drufi fason zdecydowanie lepszy! Dlaczego tylko? Bo ślub cywilny w USC nie ma takiego uroku jak ten w kościele. Trwa zaledwie 10min, nie ma takiej powagi. Ale wystarczy chcieć aby zrobić z niego naprawdę wspanialą uroczytsość. Np może być piekny ślub w plenerze...z oprawa kwiatów, muzyczną..etc

taka jedna fajna apart jest na allegro, mi sie podoba, to w razie gdybys wybrala jasniejsza, choc widze ze juz sie zdecydowalas

no niestety nie ma juz jej na allegro, ale mysle ze mozna przejrzec w ogole suknie apart, sa bardzo eleganckie, jesli w takich gustujesz...