Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiii

Czy ktoś pracuje w dziale rekrutacji?

Polecane posty

Czy ktoś z Was pracuje w dziale rekrutacji w jakiejś firmie? Będę niedlugo szla na rozmowę na stanowsiko asystenski ds. rekrutacji i chcialabym jak nalepiej wypaść, tym bardziej że jest to coś co mnie bardzo interesuje i z czego zamierzam zrobić sobie studia podyplomowe. Bardzo chętnie porozmawiam z taką osobą jesli ktoś się znajdzie :) Wlaśnie zaczęlam czytać o tym na necie ale myślę że rozmowa z kimś kto się tym zajmuje bardzo mi pomoże dlatego mam nadzieję że ktoś taki się znajdzie :)

Podniosę sobie ostatni raz..... Może jednak sie ktoś znajdzie...

Gość spedytorka
ja niestety nie pracuje jako asystent ale u nas w łodzi jest sporo takich ogłoszen, chętnie od ciebie się czegos dowiem , a konkretnie ciekawa jestem gdzie o tym czytałaś podaj stronę też poczytam

Wiesz, ja po prostu wpisuje w google rozmoa kwalifikacyjna, rekrutacja itp i czytam wszyskto jak leci. Poświęcilam już na to wczorajszy calutki dzień i powiem szczerze że można sie dowiedzieć naprawdę ciekawych rzeczy. Mam czas na przygotowanie do 20 października także do tej pory zamierzam czytać wszystko co znajdę :)