Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_dupka

Typ Lovelasa? - jak taki egzemplarz ogarnąć.

Polecane posty

Gość dziewczyna_dupka

Każda z nas spotkała się kiedyś z takim facetem: - Bajecznie przystojny - kisiel w majtkach na sam widok; - Dobrze ubrany, ładnie pachnący, zadbany - często postrzegany jako osobnik metroseksualny; - Inteligentny, cwany i zabawny; - zabójczo pewny siebie i umiejący swoje zalety wykorzystać. Przy czym wiadomo, że tacy osobnicy ze stada wybierają sobie samiczki, które następnie bzykają i zostawiają. Wspomniane samiczki wzdychają do nich jeszcze przez długi czas. I teraz pytanie - jaki jest patent na zodbycie takiego mężczyzny? Bo każdy facet kiedyś chyba chce się ogarnąć...

Gość dziewczyna_dupka
Ja nie daje wlasnego przykladu. Mowie ogólnikowo.

Gość złośliwa w..
a po zdobywac lovelasa?

Gość znawca wszystkiego
to jest łątwe jak Poprostu musisz takiego olewac calowac sie tylko z taklim i nic wiecej bo jak juz mu duupy dasz to przegralas i jestes zwykla szmata i on sie cieszy ze cie zaliczyl ,ale jak sie powstrzymasz i dasz mu nm tel i bedziesz go przez jakis czas olewac i zainteresujesz go swoja osoba to moze sie udac bo laska ktora leci szybko sie nudzi

Gość dziewczyna_dupka
Osoby postrzegane jako metroseksualne niekoniecznie są metroseksualne. Rozróżnijmy facetą-panienkę od normalnie zadbanego faceta.

Gość znawca wszystkiego
dziewczyny ktore pisza tutaj negatywnie o takim typie faceta .wiedza ze nigdy miedc takiego nie beda nawet na raz i dlatego im to zwisa teraz ale takie zycie facet lubi zgrabne laski i sexowne ale nie ktore maja kuuurestwo na twarzy wymalowane poprzez tapete az sie żygac chce

Gość dziewczyna_dupka
No cóż. Mi niestety serce zadrżało już kilka miesięcy temu na widok mezczyzny - lovelasa... Punkt z niedaniem dupy niestety nie dochowany.

Gość znawca wszystkiego
dziewczyna_dupka to czyli jestes zwykla dupodajka i co lepiej ci bylo z nim?na pewno huuuja lepiej niz z innym

Gość dziewczyna_dupka
No jasne, jestem dupodajką;) Straciłam z nim dziewictwo po 7 wspólnych miesiącach. Taki ze mnie kurwiszon, że szok. Nie wiem jak jest z innymi więc nie ocenię. Z nim mnie się podoba.