Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecietne dziewczyny

przecietne dziewczyny sa najgorsze

Polecane posty

Gość przecietne dziewczyny

Myślą ,że są ładne i wybrzydzają chodz nie mają nawet na kim za bardzo wybrzydzac,ale nikt im sie nie podoba one by chcialy faceta jak z gazety malują sie robią sie na bustwo maja zadbane włosy ,ale nie maja zadbanej figury nie mówiąc juz o małych cyckach wkładają obcisłe spodnie i bluzki ,ale grubsza miseczka zakrywaja mały biut a najgorsze sa te przy kosci nie mowie o bardzo otylych .ale te ktore maja za duzo w dupie one tylko mysla ze najwiekszy sexapil kobiety to ich biust i nie wazne jak wygladaja chodz sa brzydkie i nikt na nie uwagi nie zwraca ,ale one myslą ze sa w centrum Najlepsze dziewczyny są te najładniejsze i chodz z pozoru wygladaja na wymagające to wcale tak nie jest są bardzo miłe i łatwo je poderwac sam sie przekonałem

Gość musisz być jeszcze smarkiem
skoro w kobietach dostrzegasz tylko urodę. dorośniesz to pogadamy. 😴

Gość ......giń
udław się...

choć choć choć!!! Uroda-kwestia dyskusyjna Dla jednego ktos jest piękny dla innego brzydki. Wybacz,ale najzgrabniejsza dziewczyna,jesli jest brudna,ma tłuste włosy,obgryzione paznokcie,brudne ubranie....nie jest atrakcyjna-Choćby nosila rozmiar 36 i miała nogi do nieba.

Gość Nieprzecietna
haha ale masz spostrzezenia ciekawe. Ale z jednej strony sie z toba zgadzam mam pare kolezanek ktore sa wlasnie przecietne a uwazaja sie za niewiadomo co. A jak facet je olal to sobie tlumacza w taki rozny zagmatwany sposob ze wychodzi na to ze to one olaly hehe

Gość dzej zi
chyba ktos dostal kosza:D

Gość loozek
a ja mysle, ze najpierw potrzeba doswiadczenia i rozumu zeby kobiety osądzać. sam w wieku nastu i troche wiecej lat byłem podobny, sam pryszczaty i brzydki, a wybrzydzałem jak nie wiem:P dopiero potem, jak sie juz troche przezylo zaczyna sie dostrzegac i prawdziwy charakter, a nie to co powiedzą kumple i prawdziwą urode, która tak naprawde jest ukryta.

Gość gggggggf
reasumując-uważasz że najlepsze dziewczyny to te najłatwiejsze:D (bo te ładne niby tak łatwo wyrwać)

Gość i od tej przecietnej
dostałeś kosza? :classic_cool::P:P:P:P

Czwóreczka masz 100% racji:) a z reszta jak mozna patrzec tylko na wyglad... czy laska jest chuda czy troche grubsza?? czy ma ladna buzke czy tez nie... a co z wnetrzem?? to nie jest wazne?? juz nie jednokrotnie widzialam naprawde ladne dziwczyny z przecietnymi facetami i na odwrot fajncyh naprawde przystojnych mezczyznz z duzo mniej atrakcyjniejszymi dziewczynami... dla innych wyglad nie ma znaczenia... uroda przemija bardzo szybko.... wiem ze wyglad ma znaczenie ale chyba nie az takie co//

Gość znawca wszystkiego
zgadzam sie ,ze przecietne są najgorsze z takich to mi sie smiac chce

Gość kvjhkj
wyglad nie ma znaczenia chyba ze chce sie pochwalic kolegom, czy szybko przeruchac i nie wspomne ze jestem brzydka jak noc

Gość heh jaka to musi być ujma
na honorze faceta gdy i ta "przeciętna" mu daje kosza. widzimy to po autorze topiku. :P

Gość jestemn przystojny dosc
kto mnie chce?

Gość fsgry547rud
a masz 20 cm fiuta?

Gość jestemn przystojny dosc
nie mam tyle ale mam zawsze twardego i mocno ruchham

Gość sdsdfsdf
ale dennie głupi topik.dziecko,weź się do nauki lepiej,a za 10 lat pogadamy o kobietach