Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luzik---

Biust duże D

Polecane posty

Gość zapytaj googla
na lobby biuściastych zapewne ci doradzą, poważnie mówię, tam jest taki fajny spis sklepów, poszukaj w googlu haseł: stanikomania, lobby biuściastych

Gość kjhygt7
co to znaczy duze D??? jeden wymiar mozesz sobie o doope potluc, to ma byc 60D, czy moze 90????

Gość ankna
Tu określ poprawny rozmiar: http://www.bra-fitter.prv.pl/ (idę o zakład, że żadne D Ci nie wyjdzie! ), a potem odwiedź, jak dziewczyny pisaly, strony www.biusciaste.prv.pl i www.stanikomania.blox.pl (zwłaszcza dział "biust na żywo").

Gość Aleksandra Aleksandrowna
Fajne staniki D ma KaphAll:) nawet do 90 czy 95 D... Sama nosze 75D i bardzo mi odpowiadaja:) sa ladne, swietnie sie nosza i nie kosztuja majatku;) a majtki do kompletu wystepuja w kilku wariantach:)

Gość asiorekkkk
ja kupuje w Donnie - sliczne wygodne staniczki :)

\"Nawet 90 czy 95D\" - myślisz, że dziewczyna ma aż taką nadwagę i tak malutki biuścik? Bo ja tak jak Ankna jestem pewna, że autorka wątku jest szczupła, biuściasta, nosi niestety bardzo źle dobrany stanik i tak naprawdę potrzebuje wąskiego obwodu z dużą miseczką (prawidłowo dobrane staniki z miseczką D to niezależnie od obwodu mały biuścik jest). A dobrych sklepów stanikowych jest już sporo: są w Warszawie (Peachfield i Avocado), w Krakowie (Intimo), w Zielonej Górze (Karoline), we Wrocławiu (Milla), w Poznaniu (Avocado i Yoshi), w Łodzi (Mercado), w Katowicach (6 Zmysł). O dziesiątkach polskich i brytysjskich internetowych nie wspominając (patrz blog \"Stanikowe Sklepy\" w mojej sygnaturce.