Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funkybeat

nowa milosc

Polecane posty

Gość funkybeat

witam niedawno rozstalem sie z dziewczyna,nasz zwiazek trwal 10 lat...nie moge powiedziec ze zwiazek byl nieudany,przezylismy razem wiele wspanialych chwil,razem zwiedzilismy cala europe kawalek azji i amerki poludniowej..wlasnie w tej chwili wracaja wspomnienia.ehh nie bede odbiegal od tematu,przez ostatni rok naszegi zwiazku nie moglismy sie dobrze zrozumiec,, nasze drogi zyciowe zaczely zmieniac kierunek,czasami dochodzilo do klotni w sasadzie o "nic" bywaly dni kiedy sypialismy osobno...osobne wyjscia do knajp...i to cholerne milczenie w domu.Sytuacja obrocila sie o 180` az w kocnu doszlismy do wniosku ze to juz dalej nie ma sensu,,,nie mamy dzieci,bylismy zareczeni.Okolo 3 miesiace temu na wakacjach poznalem dziewczyne...zakochalem sie w nia po uszy.......pomoglo mi to zapomniec o ostatnich 10-ciu latach....natomiast jest 1 problem moja nowa milosc jest o 12 lat mlodsza odemnie ,mianowicie ma 19 lat jest napierwszym roku studiow...rzadko sie widujemy dzieli nas ponad 2tys kilometrrow, za rok mam zamiar przeprowadzic sie do Polski z mysla o mojej ukochanej osoby,mam zamiar sprzedac mieszkanie w Warszawie nastepnie kupic mieszkanie w okolicach Poznania (tam gdzie Ona studiuje) kapital ktory zaoszczedzilem po 11 latach za granica zainwestuje we wlasna firme w poznaniu...tylko obawiam sie ze Ona odejdzie,ze znajdzie sobie kogos innego na moje miejsce,cz

Gość sindii
roznie bywa ale czesto takie malolatki sa niestale w uczuciach

Nie ma zasady ... nikt nie wskaze Ci tej dobrej drogi sam musisz wybrac i ... ryzykowac :) na tym polega zycie ... p.s. Zazdroszcze ja na swojej drodze jeszcze nie spotkalem osoby dla ktorej chcialbym cos zmienic... siebie zmienic...

Gość funkybeat
wlasnie ze Ona nie jest typowa malolatka.. duzo czasu spedza na nauce,kumasz jes piekna ma w sobie cos naprwde niespotykanego...jej wzrok(oczy),glos,madre myslenie jak na jej wiek ...jest naprade niesamowicie inteligentna...czy ktos z czytajacych osob chodzi mi o plec piekna jest w zwiazku z chlopakiem o 12 lat starszym?

Gość krotochwila
Ja jestem. Mam 20 lat, a mój mężczyzna jest 11 lat starszy. Daje mi cudowne poczucie bezpieczeństwa :). No i był moim pierwszym nauczycielem ;)

Gość funkybeat
;) jak wam sie wiedzie?wasze relacje z "tesciami" itd....jakie byly wasze poczatki?i jeszcze 1 jak dlugo jestescie ze soba?

Gość funkybeat
problem polega na tym ze Ona nie okazuje czesto swoich uczuc rozmawiamy przez telefon,widzimy sie jedynie przez webcam za 2 tygodnie wybieram sie do polski na weekend aby sie z nia zobaczyc...kocham Ja bardzo mocno...nie jem nie mam apetytu czuje wielki niedosyt i tesknote...

Gość funkybeat
przejdzie ci .....chyba nie rozumiesz mojego uczucia i sytuacji zyciowej czeka mnie zmiana...po dlugim okresie za granica wracam do Polski zmieniam miasto....wiem ze moge spedzic reszte zycia z Ta osoba

Gość ejbisi
Odnoszę wrażenie że jesteś trochę "W gorącej wodzie kąpany". Ledwo co poznałeś tą dziewczynę i na razie widzisz ją w różowych okularach. Pytanie czy takie rzucanie się na głęboką wodę jej nie przytłoczy. Rozmawiałeś z nią o tym że się przeprowadzasz do jej miasta? Co ona o tym myśli? Tylko odpowiedz obiektywnie.

Gość przejdzie ci
napisałam tak,bo miałam kumpla ktory tak samo miał jak ty,i przeszło,ale tobie moze sie uda?kto wie?ta dziewczyna jest za młoda dla ciebie,no chba ze jest nad wyraz dojrzała

Gość dociebiepisze
Jesteś po trzydziestce a zachowujesz sie jakbys mial 16 lat. Zostawiac wszystko dla laski ktora znasz tak krotko??

Gość funkybeat
Tak naprawde jestem pedofilem i lubie takie mlode cipeczki. Takie, najlepiej aby nie mialy jeszcze wloskow lonowych.

Gość Zwyczajnie nie rozumię
Czemu ludzie,którzy pójdą z młodszym partneręm (ką) do łóżka zaraz dorabiają te całe bzdury o dojrzałości tejże osoby ????? skąd się to bierze? myślę,że to sprawa orgazmu. Więc posłuchaj nie jest to osoba dojrzała a zwykła dziewczynka ,która tak jak napisałeś uczy się!!! a co niby w tym wieku ma robić? Osoba dojrzała to tak ,która czegoś się dorobiła ,taka ,której na czymś zależy ,która przeżyła jakiś kawałek życia. Czego dorobiła się Twoja dziewczyna na czym jej może zależeć? A ,czy wam się uda ?skąd ludzie na forum mają to wiedzieć? Przygotuj plan B ........................co będzie jak nie wyjdzie z nią? Plan A juz masz czas na plan B POWODZENIA

Gość funkybeat
rozmawialismy kilka razy o mieszkaniu razem obydwije tego chcemy, z goracej wody juz sie ochldzilem,minely 3 miesiace od naszego 1go spotkania...obawiam sie ze dystans ktory nas dzieli wiek i kilometry,moze zachwiac rownowage w tym roku bedziemy sie widziec okolo 12-15 dni jest to tak malo...chce aby moj nastepny zwiazek byl stabilny i to nie przez 10 czy 20 lat ...lecz do konca zycia dziewczyna jest bardzo dojrzala psychicznie ma sprecyzowany cel w zyciu i wiem ze do niego zmierza...

Gość funkybeat
Zwyczajnie nie rozumię...hej i tu Cie mam po za pieszczotami itd.... do seksu nie doszlo po miedzy nami..Laska nie uznaje sexu przedmalzenskiego jest dziewica..wiec nie chodzi tutaj o orgazmy..... gdybys porozmawial(a) z ta osoba wiem ze stwierdzil(a) bys to samo,Ona jest niesamowicie dojrzala,oczytana plan b...bede sie martwil jak zajdzie pootrzeba

Gość Zwyczajnie nie rozumię
Może dotknąłeś cycka i to ci wystarczyło . Jeżeli ona jest taka dojrzała jak ty to marnie to widzę :P Plan B ,każdy rozsądny człwoiek robi w każdej sytuacji inaczej można zostać z ręką w nocniku. A ,swoja drogą wyglądasz mi na lekkiego zbokola sorry ,ale 19 lat to jeszcze dziecko . Dlaczego zabierasz jej młodosć swoją młodosć już miałeś to zostaw jje w spokoju!!!!

Gość lulaaaaaaa
nie no, zycze powodzenia ale kurde jak ty po 3 miesiącach twierdzisz że już ochłonąłeś to jesteś smieszny i dziecinny. akurat 3 miesiace to jest sam środek tornada. mój kumpel miał to samo i to z dziewczyną o 3 lata młodszą tylko, ale ona studiowała a on pracował. nie zależało jej tak bardzo jak jemu. nie chciała mieszkania i stabilizacji tylko zabawy i poznawania nowych ludzi. nie mówiła tego wprost ale nie była entuzjastyczna tylko mu przytakiwała.poza tym nie myslisz o tym że ją ograniczasz w jakiś sposób takim powaznym związkiem? ona powinna się wyszumiec i poznac życie.

Gość bla blaaaaaaaaaaaa
ja byłam z facetem o 12 lat starszym. gdyby nie był hazardzistą to może i by coś z tego było bo ja nie lubię skakać z kwiatka na kwiatek i jestej stała. moja siostra ma męża o 14 lat starszego , mają cudownego synka, nastolatka, sa zakochani , szczęśliwi i jak się na nich patrzy to tylko pozazdrościć tak udanego pożycia.

Gość funkybeat
lol nie zalezy mi na sexie tak bardzo jak na jej milosci i byciu z nia jestes pusty(a) albo zboczona(y) zle odbierasz moje mysli.

Gość funkybeat
spedzilem studia za granica 4 lata ciagla impreza...studia nie skonczone tak to u mnie wyglada dziweczyna jak ma zamiar sie wyszalec to nie chodzi na dyskoteki itd...wybiera miejsca spokojne slucha jazzu,bluesa,reggae inny klimat !!!wlasnie ten ktory ja lubie napewno nie przeszkodze Jej w poznaniu zycia..

Gość funkybeat
kurwa m..ja p......e tych slow uzywal Mickiewicz,Kochanowski i wielu innych...moze cos bardziej interesujacego?