Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowka

on mi wykrecił reke-czy to jest przemoc?

Polecane posty

Gość malinowka

?znamy sie 4 lata,aon w kłotni gdy go rzucam a zdarzyło sie to juz z 10 razy-rzucenie,czase mnie przeklina,a czsem rzuca przedmiotami,a czasem wykreca mi reke,czy to normalne?bylibyscie z kims takim?

Gość robaczek41+
nie, to nie przemoc- to milosc. musialabym byc chora psychicznie by byc z kims kto mnie wyzywa, szarpie i wykreca rece :o

Gość lulaaaaaaa
nie :/.......... jeszcze się pytasz?? czekasz na złamanie? szanujesz się w ogóle?

Gość malinowka
ale gdy go chce to jest jak anioł,jeszcze takiego dobrego nie miałam,i tym mnie ujął,teraz wydzwania i chce wrocic ale boje sie go troche

pozabijacie sie kiedys..to jest chora milosc.. jako para juz sie tak zachowujecie..pomysl dziewczyno jak bedzie to wygladac nie daj Boze w malzenstwie??

Gość robaczek41+
jeszcze takiego dobrego nie mialam inni to cie nożem dźgali z miłości ? musisz mieć magnes na patologię :o

Gość malinowka
mowi ze to ja go doprowadzam do takich czynow,bo nagle zrywam,a on taki zakochany i nie panuje nad soba

Gość malinowka
normalnie gdy go chce,to znaczy chce z nim byc to jest naprawde super,czuły,ciepłyi i milutki

Gość lulaaaaaaa
pieknie jeszcze cię obarcza winą :/... psychopata na 1000 %. a potem rodzina się martwi, przyjaciele się martwią a kobita rozpacza że sobie życie zmarnowała. są pewne granice naprawdę. to JEGO WINA jak możesz pozwalac by jeszcze to obracał ogonem??

Gość malinowka
no własnie nie bije,ale raz wykrecił reke,raz popchnął,a kiedys rzucał poduszka we mnie to nie było klasyczne bicie,to jak mam sobie juz dac spokój?

tak, bo jezeli teraz wyladowuje agresje na tobie to potem beda szly w twoja strone kubki, garnki i noze.. zastanow sie co Ty robisz malolato :o

Gość lulaaaaaaa
z resztą co to za odpowiedź- nie bije tak klasycznie? czyli jak że nie lewy sierpowy? a może że nie w splot słoneczny?? matko... jest tylu fajnych facetów na świecie ktorzy marzą o noszeniu swoich kobitek na rękach a ty... on cię szantażuje i zastrasza i tyle. nie ma żadnego dylematu- zapomnij o nim!!

Gość malinowka
małolata to ja nie jestem,mam juz swoje lata,ale dzieki za rady bo nie zabardzo wiedziałam co robic,zal mi go troche,teraz taki skruszony przychodzi, ale musze byc twarda!

Gość malinowka
jeszcze jedno pytanie,bo chyba na samych psychli trafiam,moze to głupie troche-ale czy was nikt nie uderzył w emocjach?nie powiedział złego słowa?nie popchnął?

Gość lulaaaaaaa
musisz!! powiem ci jedno- mam przykład podobny w rodzinie, zaczęło się od wykręcania a potem były pięści, siniaki i sprzęt agd lecący przez okno. będzie ciężko ale po kilu dniach przejdzie, to jak rzucanie papierosów- wydaje się że nie wiadomo jak sobie poradzisz a po kilku dniach masz spokojniejsze tętno i równiejszy oddech, a po miesiącu nie rozumiesz jak mogłaś palic ;). poważnie proszę cię daj sobie spokój ja tez kiedyś tak musiałam zrobic i wierz mi to była najlepsza decyzja mojego życia!!

Gość lulaaaaaaa
masz chyba takie skrywienie psychiczne, musisz się nauczyc myślec i wybierac rochę bardziej racjonalnie. lubimy drani niestety. nikt mnie nigdy nie uderzył, nigdy. brzydkie słowa leciały, ale i to zdecydowanie neguję i protestuję. nikt nie ma prawa używac wobec ciebie przemocy- ani fizycznej, ani psychicznej. ps. jak się z kimś jest to ten ktoś musi tego chciec i tyle. żadne przymuszanie nie wchodzi w grę bo to juz nie jest miłośc.

Gość kocica32
kobieto opanuj sie pszejżyj na oczy jeśli raz cie udeżył to bendzie to robił cały czas nie daj sie to nie ma sensu

Gość kocica32
mnie kiedyś chłopak wyzywał poniżał i zdażało sie że udeżył dałam se z nim spokuj chociaż niepowiem było ciężko ale jestem zadowolona wkońcu trafiłam na tego jedynego i jest super. Buziiii dla ciebie czymaj sie!

Gość malinowka
dzieki,teraz wiem co mam zrobic,bo w sumie to głupio mi było znajomym opowiadac,a tu mozna anonimowo sie zapytac,KONIEC Z DUPKIEM!:-O

Gość malinowka
taka miała byc mina:-)

Gość lulaaaaaaa
trzymam kciuki :))!!! nie masz się czego wstydzic- to tak w razie czego i obawy przed opinią ludzi. to on powinien. myślę że bliscy cię poprą a tak czy siak zrywając z nim podejmiesz mądrą i dojrzałą decyzję. życie jest strasznie krótkie i tylu fajowych ludzi do poznania. naprawdę :)!

Gość kocica32
buziaczki serduszkowe czymam kciuki za ciebie :-]

Gość nieeeee_e
eee tam czepiacie się, jak bije to znaczy, że kocha!...