Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghyjuokip00ppl.k

CZY SEKS MOZE SIE NAGLE ZNUDZIC ??? POMOCY !!!

Polecane posty

Gość ghyjuokip00ppl.k

jestem z moim chlopakiem 2 lata .. seks srednio 3 razy w tygodniu i to dwa razy z rzedu .. plus minetka i lodzik ..czyli co spotkanie ... a teraz .. od 3 tygodni ..jemu sie nie chce;/ mowi mi ze mu sie znudzilo juz ;/ ze ile mozna ;/ tylko lody by chcial zebym mu robila ..a on mi minetki i lizanie po cycuszkach itd ... ale co jest :( ?? ja jestem zaniepokojona a on na to ,ze teraz wyszlo komu bardziej na seksie zalezy ( bo zawsze ja sie balam ,ze jemu tylko na tym zalezy ) ... teraz seksu nie ma od 3 tygodnii i nie zapowiada sie ze bedzie .. ale jest plus tego - on stal sie bardziej czuly .. nareszcie !! ale co z seksem :( ??szczerze powiedziawszy brakuje mi tego :( bardzo lubie seks i juz dostaje fiola ;/ czy moze nagle seks sie znudzic ;/ ??? bo juz nie wiem co mam myslec on zawsze taki spragniony mnie ;( ale juz nie chce seksu :((

Gość sex nie
ale partner/ka tak:P

Gość zmk
proponuje zbastować na parę dni

Gość ghyjuokip00ppl.k
sex nie - no wlasnie ja sie go pytam czy mu sie znudzilam a on na to ze nie :(( ale ja sie boje ze tak ;(( tylko ze mimo wszystko nadal jak mnie widzi to zaraz za tylek lapie ... minetke chce mi ciagle robic ..calowac wszedzie ..tylko tego seksu nie chce :( moze za czesto robilismy i sa tego skutki ?? zmk - tak zrobimy ,tylko ze dlaczego on tak postepuje :( ?? znudzilam mu sie :(??

Gość zmk
czemu mu nie powiesz co cie gryzie,razem napewno cos wymyślicie jesli zalezy mu na tym zeby to tobie było dobrze anie jemu

Gość ghyjuokip00ppl.k
zmk -wlasnie rozmawialam dzisiaj z nim o tym ,a on na to ,ze widzi ze mi tylko na tym zalezy :( ze tak naprawde seks to nie wszystko ,ze woli ze mna rozmawiac ,przytulac sie itd ...ze seks mu sie juz znudzil bo ile mozna ( wg niego ) sie seksowac :( ze to juz dla dzieci ;/ ze on juz tego sprobowal i juz mu dosc ( jestem jego pierwsza a on moj pierwszy i szczerze powiedziawszy od tych 2 lat jak jestesmy ze soba ,to nic tylko seks i seks byl ) .. teraz on woli minetki i lody :( a zastanawiam sie jeszcze nad jedna rzecza .. on mi powiedzial ze jego kuzynka w naszym wieku wpadla .. dziecko bedzie miala .. i 2 kumpli rowniez .. i moj chlopak na to ze boi sie zebysmy nie wpadli ,wiec do slubu brak seksu .. a slub planujemy na gora za 5 lat :(

Gość żenuaaaaaaaaa
panikujesz i siejesz zamęt huj wie o co. współczuje twojemu facetowi tylko

Gość ghyjuokip00ppl.k
żenuaaaaaaaaa - no panikuje ,bo dla mnie to jest dziwne .. ta jego nagla zmiana ...

Gość żenuaaaaaaaaa
to przestań panikowac i doceń co masz - czułego faceta. nie jedna pozazdrości, uwierz :)

Gość ghyjuokip00ppl.k
żenuaaaaaaaaa - moze masz racje :) bo przeciez gdybym mu sie znudzila calkowicie ,to nie bylby taki czuly i troskliwy ... olewalby mnie ,a wszystko jest tak jak dawniej ,no oprocz tego seksu ...

Gość zmk
im częściej się to robi tym mniej daje przyjemnośći,az w koncu wogóle jej nie daje.dlatego musicie żadziej to robić.A jak na razie to zbastowac na jakis tydzień

Gość skoro ślub aż za 5 lat
to powiedz dziecinko ile ty masz lat?