Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KUPUJĄCY

Witam wszystkie piękne Panie

Polecane posty

Powracam po latach. Od dzisiaj każda Pani, która chciałby się ze mną umówić musi swoją aplikację zgłosić na fajnyjedyny@gazeta.pl

Gość franciszkaaaa
a skąd wiesz , że w ogóle jakaś by chciała :p

Jestem przecudnej urody, zgrabna i powabna 👄 wszystko mająca i wszystko wiedząca ;) Osiągam mega orgazm robiąc 10 rytmicznych przysiadów na pachołku drogowym ;)🖐️

Gość Maniuś wystraszyłes
delikwenta:D

Gość Maniuś wystraszyłes
hahaahahah,"rogatym rumaku",oj warkoczu nie wyrabiam,jestes cudowna,hahahahahahaa

zaznaczam, iż odpowiadam wg kolejności napływania maili, tak więc proszę mnie nie poganiać, na pewno odpowiem

Eh, kasa biletowa PKP powinna być otwarta od 07:30. Pojechałem o 09:00 - zamknięta. Udało mi się kupić bilet dopiero za drugim razem - o 10:00. Strasznie się ochłodziło - wczoraj popołudniu w Stalowej Woli były 23 stopnie, a dzisiaj rano już 6 stopni. Do tego ta marznąca mżawka, której wpływ na moje płuca jest wybitnie negatywny.

Warkoczu, kochanie, na rozedmę płuc nie cierpią ale łatwo łapię zapalenie oskrzeli.

Tak Warkoczu. Łatwo się przeziębiam. Nie ukrywam. A linia dzieląca u mnie przeziębienie od zapalenia oskrzeli jest bardzo cienka.

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin