DeathMandy 0 Napisano Październik 10, 2008 Witam, mam pytanie dotyczące wczesnych objawów ciąży. Jutro teoretycznie powinnam dostać okres. Od 2-3 dni bolą mnie piersi, mam uczucie mokrości, boli mnie krzyż, jem więcej. Zadaje to pytanie ze względu na to uczucie mokrości właśnie. Przeczytałam na pewnej stronie ginekologicznej, iż zwiększona ilość śluzu świadczy o ciązy. [Btw pewnie i tak polece do apteki po test, co by sie nie stresować, ale to juz jakoś jutro, jeżeli miesiaczka nie wystąpi.] Czy to są/mogą być objawy ciazy po 2 tyg od domniemanego zapłodnienia? Czy też zwykłe oznaki organizmu o zbliżającej sie miesiączce? Proszę o odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
turluturluturlu 0 Napisano Październik 10, 2008 hej kochana! jestem w takiej samej sytuacji, tyle ze ja nie mam zadnego sluzu tylko \"typowe suchoty\", ktore zawsze mam przed okresem plus wszystkie objawy okresu... i czekam na niego... jesli nie dzis, to jutro ide po test :((( 3 maj sie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach