Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutkaputka

jedna kreska na tescie!

Polecane posty

Gość tutkaputka

ufff.... a juz sie stresowalam ;)

hej, szczesciara. a miałas jakieś podejrzenia, objawy? podziel się tym prosze! ja uparcie czekam na okres, który ma termin na jutro, ale zaczynam schizować.

Gość tutkaputka
ja biore tabletki i tym razem wzielam dwa opakowania pod rzad bez przerwy i nie wiedzialam czy okres by byl czy nie... a podejrzenia o ciaze byly z kilku powodow: - ponad miesiac temu bylam operowana i potem dwa tygodnie bralam antybiotyk (oslabiony organizm, oslabione dzialanie tabsow), - cztery razy w ciagu ostatniego miesiaca wymiotowalam w ciagu godziny od wziecia tabletki - caly czas bylam senna - wszystko mi smierdzi - objadam sie kapusta kiszona heheh Nie wiem czy to czy moje podejrzenia byly uzasadnione.. w kazdym razie lekko sie stresowalam ;)

Heh ^ w sumie chcialabym byc na Twoim miejscu. [max stress now] jutro brak okresu --> lecimy do apteki. prosze 3majcie kciuki, żeby ciota przyszła !

Gość tutkaputka
spokojnie, na pewno przyjdzie :) ile spoznia ci sie okres?

Gość karinka22
ja tez sie przyłaczam , 2 testy zrobione -negatywne , a okresu niema jak nie było:( juz spoznia się 4 dzień;/ ale biore silne leki na Cere to moze dla tego , miała którąs z was tak??????

Gość autorka prosila o usunięcie
ja mam to samo ,już tydzien brak okresu ,test wyszedł negatywny ,może powinnam kupić jeszcze jeden?:) chyba ze ejst to spowodowane stresen ,osttnio sporo go miałam...

Gość karinka22
mozesz kupić drugi test ja dla pewności zrobiłam drugi w odstępie 2 dni , a ja sie raczej nie stresuje a i tak niemam okresu;/

tak sobie tłumaczę że to przez stres:) bo dopóki go nie zrobiłam to myślałam już ze na bank jestem w ciąży :D własciwie cieszyłabym się ,choć wolę jeszcze z tym poczekać:D

Gość karinka22
a ja niemoge być poniewaz leki które biore , przy nich zabroniona jest ciąża ale ostatni raz wspołżyłam pod koniec sierpnia i teraz robiłam 2 testy negatywnie wyszły wiec chyba nie jestem w ciąży, chyba by juz wyszło jakbym była w ciąży?

raczej by wyszło po dosyć spor czasu mineło:) u Ciebie to możę byc przez leki opóźnienie @

Gość karinka22
tez tak mysle:) ale boje sie że wogole nie przyjdzie?(moze tak byc wogole?)

ja kiedyś nie miałam 2 miesiące ,ale wtedy byłam pewna żę nie mogę być w ciąży ,byłam u lekarza to kazała mi brać luteine na wyregulowanie i tabletki anty ,faktycznie po tym miałam bardzo regularnie ..aż do tego miesiąca ....:(

Gość karinka22
aha a ja zawsze miałam regularnie z wachaniami 2-3 dni a teraz sie martwie;/, pewnie przez ten lek;/

Gość pomarańczowa kredka
Ostatnio miałam nieciekawą sytuacje;/ spóźniał mi się okres, więc postanowiłam zrobić test. Kiedy go wykonałam pojawiły sie dwie kreski! Załamałam się, bo to teraz nie jest zbyt odpowiedni czas na dziecko.. Przepłakałam cały dzień... Chłopak zaproponował że następnego dnia z rana kupi jeszcze jeden test. Kiedy rano zrobiłam test - była na nim jedna kreska. Jednak w stresie żyłam jeszcze przez kilka następnych dni, do czasu kiedy dostałam okres. Dlatego dziewczyny w razie gdyby pojawiły się Wam dwie kreski, zróbcie dla pewności jeszcze jeden test;)

Gość a czy krowa muczy
dziewczyny nie macie się czego bać ....mi się spóźnił okres az 11 dni w ciązy nie jestem więc uważam że wy też nie macie się czego bać