Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie zawiedz mnie.......

Czy to ma SENS.........???????

Polecane posty

Mam 23 lata.moj facet 24.Jestesmy ze 10 miesiecy-niedlugo.Mam juz za soba dluzsze zwiazki,ale w zadnym poprzenim nie czulam tyle do partnera co teraz.Chcialabym spedzic z Nim reszte zycia.Czuje,ze dojrzalam juz do macierzynstwa,małzenstwa!Zawsze uzywalam sobie zycia,teraz juz mi to przeszlo,wyciszylam sie.Moj facet ani mysli o malzenstwie(moze kiedys tam) o dzieciach nawet slyszec nie chce.Nie przedstawil mnie swoim rodzicom-dla odmiany on zna cala moja rodzine.Nie napieram na Niego,nie chce to nie bede go zmuszac do czegos.Na dodatek zdaza mu sie mnie oklamac,po prostu jest Niedojrzaly chyba na powazny zwiazek.Mieszkamy razem od miesiaca,jest ok.Czy mam tkwic w zwiazku w ktorym nie ufam do konca parnerowi,ktory czasami nie traktuje mnie powaznie?Kocham go,ale czasami sama milosc nie wystarczy

Dojrzeje za 3-4 lata. To doswiadczenie ale i wiek. Taka jest biologia. Starasz sie Go zrozumiec czy zastanawiasz się co ja tu robię? Mysle ze chlopak może mieć złe doświadczenia ze swoją rodziną. Co szkodzi porozmawiać?

Nie wydaje mi sie,ze ma zle doswiadczenia z rodzina.Czesto ich odwiedza-mysle ze sa zzyci.Zaczne rozmowe na ten temat,to pewnie odpowie,ze moze mnie przedstawic rodzica,ale ja chce,zeby on to zrobil sam z siebie a nie dlatego,ze ja tak chce!