Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkurzonaSamaNaSiebie

Niemcy -zwrot zakupionej rzeczy

Polecane posty

Gość WkurzonaSamaNaSiebie

Jestem w Niemczech na urlopie.Kupilam w Straussie posciel i potem dopiero zobaczylam ze niejest ona dobrego garunku,a wcale tania nie byla.Chcialabym ja oddac i z tego co wiem w Niemczech nie ma z tym problemu bo ludzie czesto cos oddaja.Ja jednak obawiam sie tego ze jesli powiem ,ze nie odpowiada mi jakosc to mi tego nie przyjma:( Doradzcie mi cos, co powinnam powiedziec???Moze ,ze to prezent mial byc i sie nie podoba?albo ze ktos juz cos kupil innego?No i jak to powiedziec?" Das sollte Geschenk sein,aber... "Jestem zla jak cholera bo moglam to na miejscu sprawdzic a nie teraz kombinowac:( Ratunkuuuuuuuuuuuuu.

Gość kobieto idz i oddaj po prostu
powiedz ze nie jestes zadwolobna i juz,jak to jest drogi sklep to tym bardziej nie bedzie probleu,musisz tylko miec paragon i po sprawie,ja mieszkam w niemczech na stale i juz setki razy cos kupila pozniej oddawalam,od tuszu do rzes na depilatorze skonczywszy,nigdy nie bylo problemu

Gość mieszkasz w Niemczech
Mieszkasz w Niemczech i nie wiesz do jakiego przedzialu "cenowego" zaliczany jest Strauss????Chyba nie ,skoro piszesz"jesli to jest drogi sklep... Tak droga kolezanko do tanich on nie nalezy,aczkolwiek do tych naj najdrozszych tez nie.Dla zwyklach zjadaczy chleba jest to w kazdym badz razie sklep dosyc drogi. Z oddaniem rzeczy nie ma problemu:)