Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agata80wena

kiedy mozna zalozyc mini?

Polecane posty

hm... taka sprawa jestem juz po odchudzaniu. Schudłam 14 kg ciążowych pozostałości:) ale.... powiedzcie mi prosze kiedy tzn, jakie wymiary powinna miec kobieta zeby załozyc mini:) marzy mi sie wyjscie w krótkiej spódniczce:) ale nie wiem czy jeszcze nie powinnam troche zrzucić:/ mam 162 waze 52kg udo 48cm biodra 84cm... czy moge? powiedzcie prosze:)

Gość nieeeeeee absolutnie
głupia anorektyczko

i na forum jestem pierwszy raz wiec sorki nie chciałam nikogo urazic:) moge pomóc i powiedziec dokładnie co robic zeby schudnąć 14kg w ciągu 2óch miesięcy:)

Gość nieeeeeee absolutnie
no to pisz chudzielcu, bo ja zazdrosna jestem o tę niską wagę oczywiście

i na forum jestem pierwszy raz wiec sorki nie chciałam nikogo urazic:) moge pomóc i powiedziec dokładnie co robic zeby schudnąć 14kg w ciągu 2óch miesięcy:)

juz pisze hehe:) po piewsze start i stop trzeba ustalić tzn czas do którego chcemy te wage osiągnąć jakąś ważna najlepiej u mnie to chcrzciny dziecka mojego były i start czyli data początkowa i nieodwołalna

po drugie informujemy kogo sie da ze zaczynamy sie odchudzać zeby potem było wstyd nie schudnąc:) kurcze jeszcze nie mam pojecia jak sie tu lata:) na forum:)

to najważniejsze:) te 2 punkty:D trzeba sie wspomóc chemią i tu polecam na początek bioslim rewelka hamuje apetyt i wzmaga spalanie tkanki tłuszczowej:) a potem po jakimś czasie cos z powerem czyli turboslim 24+

Gość mlodaGerka
a jak adieta??

i dodatkowo Cwiczenia najlepiej aerobowe 2razy w tyg. jak sie nie ma czasu na kluby to w domu tez mozna jak najbardziej brzuszki i różne unoszenia rąk i nóg:) jeść w tym czasie polecam jak najmniej ale te tabletki tak hamują łaknienie ze nie bardzo sie chce...oczywiście silna wola tez musi byc ja ustalałam sobie dni luzu kiedy moglam sobie pozwolić na ciasto, torty i inne..ale tez bez przesady...i jeszcze jedno trzeba kupić dobrą wage zeby sie nie oszukiwać bo to bezsensu i nagradzać sie za kazde np. 5kg w dół fryzjer, solka, pazury..i takie tam tylko dla mnie:)

i dodatkowo Cwiczenia najlepiej aerobowe 2razy w tyg. jak sie nie ma czasu na kluby to w domu tez mozna jak najbardziej brzuszki i różne unoszenia rąk i nóg:) jeść w tym czasie polecam jak najmniej ale te tabletki tak hamują łaknienie ze nie bardzo sie chce...oczywiście silna wola tez musi byc ja ustalałam sobie dni luzu kiedy moglam sobie pozwolić na ciasto, torty i inne..ale tez bez przesady...i jeszcze jedno trzeba kupić dobrą wage zeby sie nie oszukiwać bo to bezsensu i nagradzać sie za kazde np. 5kg w dół fryzjer, solka, pazury..i takie tam tylko dla mnie:)

i jeszcze jedno wazenie i mierzenie:) nic tak nie poprawia humoru jak kg i cm lecące w dół:) mozna zapisywac w kalendarzu czy coś:) ja miałam ponad 100cm w biodrach szok hehe i stosując to co napisałam stał sie cud:) ale dalej nie wiem co do mini? hehe:)

ale za to jestem noga z porusznia sie na forum..nic nie moge znaleźć, napisać tam gdzie chce hehee:) oj jezeli mi sie udało to kazdemu sie uda...j

Gość ia22tk21
Jestem pelna podziwu :)

Gość gregor ski
mini można założyć jak się ma ZGRABNE nogi :D

Gość gregor ski
to nie jest kwestia wymiarów ...

Gość gregor ski
ale można być szczupłą i nie mieć zgrabnych nóg ...

Gość gregor ski
daj zdjęcie to Ci powiem :)

Gość jak masz zgrabne nogi
to mozesz zalozyc, poki nie jest cholernie zimno. bo zima min wyglada groteskowo. wg mnie mini sie najbardziej na plaze nadaje, bez wzgledu na figure.

Gość wg mnie możesz
grunt żeby nogi były proste, uda nie miały 'bułek' itp. zresztą można dopasować fason do figury, nie musi to być super obcisła miniówa ledwo zakrywająca d... A co do mnie to mam 87 w biodrach i 50 w udach ale 170 wzrostu więc pewnie inaczej się to rozkłada. Mini chętnie noszę ;)

Gość wg mnie możesz
Oj, dawaj :) napewno fajnie wyglądasz w krótkiej spódniczce ;) zresztą większość dziewczyn chodzi w spodniach i na tym tle można się fajnie wyróżnić - a nie jesteś też przecież gruba ani pulchna, masz świetne wymiary.