Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia7

zapalenie szyjki macicy

Polecane posty

Gość gusia7

w poniedzialek ide na pobranie wycinku z szyjki czy ktos przez to przechodzil jak to wyglada i czy to boli bo bardzo sie boje i mam nadzieje ze to dlugo nie potrwa .

Gość ktos kto się zna
a co Ci dolega ze będą Ci pobierac wycinek z szyjki ? Ja miałam pobierane wycinki zpowodu złej cytologi

Gość ktos kto się zna
ja miałam pobierane wycinki pod narkozą , wszystko trwało jakies 15 min , kompletnie nic nie bolało !

Gość gusia7
mialam 3 razy robiona cytologie i wyszla grupa 3a i bardzo sie boje tego wycinka i ze znowu bedzie cos zle i dlatego pobiora mi wycinek no iam nadzieje ze w ten sam dzien wróce do domu

wycinków się nie bój , za kilka godzin po wyjdziesz do domu .... gorsze będzie czekanie na wyniki :(

Gość gusia7
chciała bym wiedziec na czym polega zaieg pobierania wycinka moze ktoras wie jak oni to robia i czy ktoras miala gorszy wynik od cytologi najgorzej tego sie boje pozdrawiam

Gość jolcia1965
pobranie wycinka z szyjki macicy nic nie boli to jakby cię ktos szczypał ja miałam pobierany wycinek z powodu złej cytologii i zaraz szłam do domu

Gość jolcia1965
Ja miałam bardzo duża rankę na szyjce i nie miałam jej wypalanej tylko wycinaną pod narkozą jestem po tym zabiegu juz 20 lat i jest wszystko w porządku nawet lekarze nie umią poznać ze miałam taki zabieg. Nie martw się za wczasu wszystko będzie dobrze , nawet najgorsze wyniki jak są wcześnie leczone to można to wyleczyć, tak jak u mnie ato był juz początek raka szyjki macicy, ja ciebie nie straszę tylko ci chcę wytłumaczyc. Jola

Gość gusia7
lekarz powiedzial mi ze mam mala ranke no i dziwne jest to ze mialam trzy razy grupe 3a i te wyniki wygladaly jak by były skserowane .mówia wszystko jest do wyleczenia pozdrawiam

Gość gusia7
mam pytanko czy po wycinku lekarz przepisuje jakies leki czy cos

Gość jolcia1965
po wycinku oń musi je obejrzec i zadecydowac na dalsze leczenie a jak masz rankę to lepiej ją usunąć bo żadne lekarstwa na to ci nie pomogą tylko zabieg

Gość gusia7
Jolcia a czy po tym wycieciu szlas w ten sam dzien do domu kurcze bardzo sie boje jutrzejszego dnia jak diabli a szlyszalam ze wycinki robi sie po znieczuleniu czy nie lekarz mi powiedzial ze w szpitalu bede 1 lub 2 dni a znowu recepcjonistka ze w ten sam dzien wyjde zebym sie nie bala teraz cala jestem w strachu .Dzieki za otuche pozdrawiam

Gość gusia7
mam jeszcze jedno pytanko czy 3 grupa jest bardzo zla skoro jest tylko zapalenie i czy po wycinku moze byc gorzej bo na cytologi wyszly tylko zmiany zapalne a nic nie wylazalo innych zmian.Dzieki za informacje pozdrawiam

Gość gusia7
bylam dzisiaj w szpitalu mieli mi robic wycinek ale dopiero zrobia mi w czwartek i mówili mi zebym byla naczczo czy do wycinka trzeba byc tez naczczo no i mam sie przyszykowac bo moze zostane na noc a teo bym nie chciala no i wszystkiego sie boje