Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_załamany33

Szukam studentki - przyjaciółki

Polecane posty

Gość nie_załamany33

Najlepiej z trójmiasta. Czuję się samotny i potrzebuję relaksu. Jeśli masz podobne zainteresowania - pisz :) Dodam, że jestem wykształcony i mogę być Twoim przyjacielem.

Gość hehehhehhhehehe
czy w ten zawoulowany sposob proponujsz sponsoring?

Gość nie_załamany33
nie nie za pieniądze, ale jak sobie poradzić z samotnością w pracy? na wydziale? tyle jest młodych, atrakcyjnych a ja nie mam odwagi podejść, podobno jestem aktrakcyjny, przystojny, mam też doswiadczenie ale na pewno nie chcę się z nikim wiązać na stałe, wystarczy mi przyjaźń i niezobowiązujące spotkanie, przecież są dziewczyny, które żyją nie tylko samymi studiami i mają swoje potrzeby a po studiach planują zamążpójście ze swoim chłopakiem, na pewno też tego potrzebują co ja, albo nieśmiałem, ja mam doświadczenie z dziewicami, pozdrawiam :)

Gość nie_załamany33
chciałem wyjaśnić, nie mam zamiaru zamieszczać ogłoszenia na portalu randkowym ani erotycznym, szukam kogoś wyjątkowego z kim spędzę kolejny rok, miesiąc, co jakiś czas, godzinkę, dwie, na pewno są miłe dziewczyny, ktore chciały by poznać chłopaka, porozmawiać

Gość DK...
Jakie książki wywarły na Tobie największy wpływ? Odpowiedż na to pytanie pozwoli podjąć mi decyzję.

Gość nie_załamany33
nie znam książek, które wywarły by na mnie wpływ bo to tylko twórczość ludzka, raczej szukam informacji, które rozwijają moje zainteresowania, jeśli już to np. Zbrodnia i Kara, lubię te klimaty. Kafka kiedyś ale na pewno nie lubię mdłych książek w stylu Coehlo, zacząłem czytać ale nie skończyłem

Gość DK...
Szkoda, że nie znalazłeś jeszcze tej swojej, jedynej inspirującej książki- jest to bardzo przyjemne i mistyczne uczucie:) Pozostaje mi życzyć tobie tego. Klimat książek,które opisałeś bardzo mi pasuje( może Dostojewski bardziej) Również nie lubię cukierkowej,zbyt romantycznej literatury zwanej kobiecą któjej P.Cohelo jest niewątpliwie przedstawicielem. Jeżeli chodzi o ZiK to jaka scenanajbardziej utkwilła Ci w pamięci? Przyznam się, że mi tortury Mikołajko nod biednym koniem.

Gość hehehhehhhehehe
no i co z tego, ze masz doswiadczenie z dziewicami? przeciez to ma byc tylko kolezanka