Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasa kukurydziana

Przybywam z przyszłości.

Polecane posty

Gość kasa kukurydziana

Przybywam do was z roku 2183. Jestem pierwszym polakiem odbywającym podróż w czasie. Jestem członkiem międzynarodowej misji naukowej. Nasza misja to coś jak pierwsze loty w kosmos w XX wieku. Jest to 6 wyprawa człowieka w przeszłość i dotychczas najdalsza. Jestem takim Mirosławem Hermaszewskim swoich czasów.

Gość kasa kukurydziana
po wielkim kryzysie sklepowym z 2123 roku jedynymi sklepami na świecie pozostały biedronki

Gość kasa kukurydziana
No i z czego się śmiejecie? Co w tym takiego śmiesznego że przybyłem z przyszłości? Jesteście ograniczeni umysłowo i wasze umysły nie są w stanie tego ogarnąć że ktoś mógł przybyć z przyszłości. Tymczasem w waszym świecie jest tysiące takich ludzi. Mijacie ich codziennie na ulicach. Po roku 2200 rozpowszechni się turystyka historyczna. My po wynalezieniu sposobu na podróże w czasie dowiedzieliśmy się że koło nas są ludzie z przyszłości. A nawet nie wiecie że żyjecie w czasach w których postawiono pierwszy krok ku podróżą w czasie. Wszystko rozwinie się od zderzacza hadronów uruchomionego w 2008 roku.

Gość Ale to jest XXI
wiek, a nie XX :o

Gość kasa kukurydziana
wielki zderzacz hadronów został przebudowany w 2009 roku na wielki zderzacz hemoroidów:classic_cool:

Gość kasa kukurydziana
Elementem badań prowadzonych przez naszą wyprawę jest napisanie o tym na jakimś forum by zebrać informacje o reakcjach ludzi w przeszłości. Posłużą one do dokładnego zbadania was, waszego stylu życia, waszej psychiki. Jak na razie wasze reakcje są takie jakich się spodziewaliśmy. Jesteście naprawdę mocno ograniczeni umysłowo.

Gość kasa kukurydziana
według najnowszych amerykańskich badań z 2183 roku udowodniono że kopernik była kobietą:classic_cool:

Gość a ja ci wierzę
człowieku z przyszłości:D mam propozycję: zostać i zajmij się przepowiedniami:P

Gość klmjmkkljk
xDDDDDDDDDDDDDDDD O lol

Gość do autora........
a potem się obudziłeś :D :D :D

Gość hahah ale się uśmiałam