Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało stanowczy jak zawsze

pytanie do mało stanowczego!! jesteś?

Polecane posty

Gość mało stanowczy jak zawsze

Jesteś moim idolem? chcesz się spotkać w realu? pytanie jest jak najbardziej serio.

zlotko, on teraz paznokcie obcina i szczela mi w oko :D poza tym nie spotka sie w realu, bo codziennie masuje mi hemoroidy i nie ma czasu na pierdoly wiec wybacz, ale on jest tylko MOJ :D

No proszę co to się porobiło, znowu o mnie :classic_cool: Jak najbardziej serio - bardzo mi schlebia ta propozycja, ALE jest kilka "ale" :) Po pierwsze - z założenia nie spotykam się z nikim z forum Po drugie - nie znasz mnie ani ja Ciebie - tu mogę być czarujący, sympatyczny, elokwentny, natomiast w realu mogę mieć 3 cm fiuta :classic_cool: Po trzecie wreszcie - PO CO? Na kawę i żeby pogadać o starych Polakach? Czemu nie, aczkolwiek nie wiem, czy mielibyśmy wspólnych Polaków do obgadywania. Aczkolwiek dziękuję za miłą propozycję :) Dooopko, czyżby nutka zazdrości? :classic_cool: :)

Ech... nie M_S. Jakiekolwiek uczucioa sa mi obce, a juz z pewnoscia zazdrosc ;) Po prostu za duzo pije, trza by na odwyk pojsc. Albo sie zaszys ;)

Ms...co to za płacz..?ciesz się wielbicielkę masz:)ja też mam ale mój wielbiciel boi się ujawnić...hehe:)

Można mówić nie całą prawdę Amorek... :classic_cool: Maniek - ja niedostępny? No co Ty, ja łatwy jestem... i prosty do tego, poza tym niski, gruby, łysy, wredny, szczerbaty i mam 3 cm fiuta!!!!!!! Jak sobie radzę? :classic_cool: A, i cieciuję na osiedlu Purpurowej!!!!! Reszta informacji u niej :classic_cool:

to ustalmy,że co nieco....przemilczę...ale mówię prawdę:) a poważnie to chciałabym poznać tego cichego wielbiciela:classic_cool: Ms....od kiedy taki łatwy jesteś?

eeee zazdrość to takie przyziemne uczucie:) Jak będziesz łatwy...to przestaniesz być interesujacy Ms:p Maniek

Nie ale mówiłeś że jesteś niski, gruby, łysy, wredny, szczerbaty i masz 3 cm fiuta więc ja sobie tak myślę że można by to pudrem przykryć :o

Maniek, jeśli przykryję pudrem to mogę stać się atrakcyjny i w konsekwencji... no co Ci będe mówił, sam wiesz :classic_cool: Amorek - wszystko o mnie można powiedzieć. Ale sugerowanie mi metroseksualizmu... to normalnie wyzywam na udeptaną ziemię, biorę rękawicę Ajrona i trzaskam po pysku :classic_cool: Masz szczęście, że jesteś kobietą, profilaktycznie dostaniesz po tyłku 🖐️ :classic_cool: I dla drugiego profilaktycznie marsz do kąta.

taaaa..mniej więcej :) taki który ma więcej kremów ode mnie...ido wyjścia szykuje się o wiele dłużej:) pożycza moje kosmetyki i ciuchy😭 ooo i używa błyszczyku do ust..smakowego...hihi:classic_cool: