Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazjapppppp

Spotkałam się z facetem dla seksu a on...

Polecane posty

Gość No nie wiem...
A Tobie marzy się jakęś dziewczę ??

Gość Michał_co_sobie_wpychał
Zakochał się. Proste.

Gość lalunia69
anastazja , miałam podobnie , tylko On jak to sie mówi nie stanął " na wysokości zadania" ;) też bez zobowiązań

Gość anastazjapppppp
Tylko tego by brakowało,żeby sie zakochał.Lubie go,podoba mi sie ale nie chce teraz zadnego zwiazku.I to nie tak,ze mu cos nie zadzaialalo,stal mu jak trzeba;)

Gość lalunia69
fajny facet , po prostu , uczciwy , może chciałby zwiazku , za bardzo mu sie podobasz . Bo u mnie trochę inaczej to zadziałało. Lubi cię po prostu...

Gość jeli odwmowil to sie zakochal
anastazjapppppp Tylko tego by brakowało,żeby sie zakochał.Lubie go,podoba mi sie ale nie chce teraz zadnego zwiazku.I to nie tak,ze mu cos nie zadzaialalo,stal mu jak trzeba zalezy mu na Tobie btw. ładnie wyprawiałas w sejmie.....

Gość lalunia69
Wogóle dziwi mnie ,że o zboczeniach na tym forum pisze się bez skrępowania , ale jak ktoś napisze ,ze chce uprawiać seks bez miłości to od razu inni robią z tego problem...

Gość anastazjapppppp
prawiczek,to sie w nastepnym roku wybierz na pielgrzymke do Czestochowy,tam spotkasz napewno same prawe dziewczyny,moze nawet jakas dziewica ci sie trafi:)

Gość xlew
Anastazja, spotkaj się ze mną. Ja nie mam żadnych oporów :D

Gość Mariusz z kielc
jestes

Gość tusik99
napisz domnie ja Ci pomoge!

Gość kropkanadi
zakochał się

Gość wysmiewczyni
pewnie stwierdzil ze jednak obrzydzenie gop wzielo dla takiej jak ty no i mu nie stanol na twoj widok. Coz mi tez by nie stanol jak bym byla facetem przy takiej. Moze chcial ale podswiadomie nie mogl sie przemoc, bo jednak budzisz obrzydzenie. I nie kazdy lubi bzykac takie co to kazdy moze miec. Glowa do gory, proponuje stanac na trasie tam przyjezdzaja tacy sami jak te co stoja wiec napewno nie bedzie problemu. Swoj do swego ciagnie, a i pare groszy wpadnie :P

Gość anastazjapppppp
Ja piernicze,on naprawde sie chyba zakochal bo zaprosil mnie na jutro na kolacje do knajpy i do kina.A umawialismy sie,ze sie spotykamy na sex,chyba trza wiać;P

Gość taaak i co jeszcze
a za 5 lat zalozysz topik ze nikt cie nie kocha, nikogo nie mozesz znalezc a 30tka na karku, masz duzy przebieg i nikt cie nie zechce i takie tam, a teraz to uciekasz przed miloscia hehehe, durne baby

Gość Morandii
olej go mam fajnego faceta dla ciebie

ooo prosze wlasnym oczom nie wierze!! facet jak zdradza to nie patrzy czy szmata czy nie a tu taka rewolucja :O:O:O normalnie to macie na takie ochoty, bo przeciez porzadna dziewczyna nie idzie do lozka z zajetym facetem. wiec kazda z ktora zdradzacie swoja kobiete jest SZMATĄ! albo ta ktora pieprzy sie z wami przypadkowo. tez jest szmata. ale wtedy jest ok. a ta wyzywacie i piszecie ze byscie \'kijem nie tkneli\' O CO CHODZI?!?!?!?!?!

Gość Grzesiu opolskie
Spotkam się na seks jestem fajnym przystojniakiem oto mój kontakt 781278280

Gość gnom47
Wiem że może to trudno zrozumieć Nie każdy jest gotów na to o czym marzył Bo gdy dochodzi do spełnienia włącza się blokada i czar pryska,zostają tylko marzenia Chyba że o tym marzył,by do prowadzić kobietę do ekstazy samemu nie wybuchając