Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martita.wrocław

pytanie o krwawienie z odstawienia

Polecane posty

Gość martita.wrocław

dziewczyny czy Wy też macie po każdym opakowaniu krwawienie w innym dniu przerwy?po 1 opakowaniu miałam w 6 dniu, po 2 opakowaniu w 3 dniu a teraz mam przerwę po 3 opakowaniu, jest 4 dzień i na razie nic, wkurza mnie to trochę bo przy regulonie miałam zawsze 3 dniu a teraz jakoś tak "nie regularnie" , też tak macie?? boję się ciąży choć wiem że wszystko stosowałam prawidłowo ;/

Gość martita.wrocław
biorę yasminelle, w tym miesiącu byłam chora jakoś w 2 tygodniu ale brałam tylko leki bez recepty typu acatar i krople do nosa, więc to raczej nie wpływa na tabletki, kochaliśmy się może ze 3 razy w tym miesiącu, czy choroba może opóźniać krwawienie także w przypadku brania tablet??

Gość martita.wroclaw
prosze o od;p

Gość s.m.o.k.y_e.y.e.s
wydaje mi sie ze chroba nie ma tu nic do opoznienia sie okres. jesli bylo by to w sytuacji, gdy nie bierzesz tabletek i normalnie miesiaczkujesz to tak.stres czy choroba ma wtedy bardzo duzy wplyw.w ulotce np yasminelle pisza ze krwawienie powinno wystepowac caly czas w jednym i tym samym dniu, w tygodniu odstawienia. pozd:):*

ja zawsze dostawalam krwawienie 5 dnia :) raptem z 3 razy zdarzylo mi sie dzien wczesniej lub pozniej ;)