Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carooola

Nie mam partnera na półmetek-Iść czy nie? Co mam zrobić? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Carooola

Witajcie! W lutym moja klasa organizuje półmetek. Rozmawialiśmy o tym z wychowawczynią i wszyscy stwierdzili, że każdy ma przyjść z osobą towarzyszącą. Mój problem polega na tym, że nie mam za bardzo z kim iść. Chciałam poprosić jedną osobę-chłopka którey mieszka niedaleko mnie, ale trochę się wstydzę o takie rzeczy pytać. No i nie odpowieda mi wiek ... Ja jestem z 1991 a on z 1992 roku. A jeżeli on się nie zgodzi to nbie wiem co mam zrobić. Chyba powiem, że nie idę. Owszem mogę się świetnie bawić z osobami z mojej klasy, ale co z tego jak potem okaże się, że każdy przyjdzie z osobą towarzyszącą a ja przyjdę sama. Ktoś sobie coś może pomysleć. Dodam jeszcze, że chodzę do klasy z jednym chłopakiem, z którym chodziłam też do Gimnazjum. Oboje jesteśmy z tej samej miejscowości i mieszkamy niedaleko od siebie. Z nim bym poszła, ale on się na pewno nie zgodzi, ponieważ niedawno rozstał się z dziewczyną i stwierdził, że nie chce się wiązać z nikim. Co mam zrobić? Iśc na ten półmetek czy nie ...? Porozmawiać z tym kolegą młodszym o rok ode mnie? Pozdrawiam i czekam na odpowedź.

Gość ...8987.......
Porozmawiaj ze znajomymi. Może ktoś z Tobą pójdzie

ja was nie rozumiem...od kiedy na impreze wypada isc tylko z facetami?:O przeciez bez nich tez mozna sie dobze bawic. to nie chodzi o to zeby pojsc z nimi i sie pokazac ze kogos sie ma tylko zeby sie wybawic. dziwne jestescie...