Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbanowanaaaaaaaa

jasny podkład- odcień żółty

Polecane posty

Gość zbanowanaaaaaaaa

Szukam podkładu do jasnej a nawet bardzo jasnej karnacji w odcieniu żółtym tylko nie różowym Jak narazie wszystkie jakie miałam były różowe:/ Chciałabym ocieplić tę bladość i dodać jej zdrowszego wyglądu przez delikatny żółty odcień Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi:)

Gość ghjkl
Ja mam Loreal-Infaillible nr 200(golden sand),jest właśnie żółtawy..Mam cere naczynkową i też nie moge mieć podkładu w rożowym odcieniu,a ten pięknie maskuje naczynka,naprwde wyglada super.

Gość zbanowanaaaaaaaa
ale infallible wydaje mi sie,że mało kryje a jednak potrzrebuje czegoś co ujednolici moją cere(bo ma chyba wszystkie możliwe kolory:D) Tez mam własnie problem z naczynkami ale sprawdze sobie ten podkład jak bede na zakupach:) dzięki

Gość ghjkl
Też mi sie wydawało,że słabo kryje,taki wydawał sie rzadki,ale serio kryje dobrze.A cere to mam szok.pewnie jeszcze gorszą od twojej.Naprawde twarz wyglada bardzo świeżo,zobaczysz nawet inni to zauważa.

Gość mini miś
Infaillible jest super, sama mam teraz kolor sable rose, ale polecam ci tez normateint vichy, kolor opal:) uzywalam opalu kilka lat temu, kiedy bylam bardzo blada (z roznych powodow opalanie nie wchodzilo w gre), buziaki!

Gość zbanowanaaaaaaaa
to moze sie skusze na ten loreala w sumie zalezy mi tylko na tym zeby ujednolicił cere i był trwały Mam nadzieje, że mają jasny-żółty kolorek Zastanawiam sie jeszcze nad revlonem ale nie wiem jak z kolorkami

Gość zbanowanaaaaaaaa
no wlasnie zastanawiam sie tez nad Revlonem no i piszesz ze kolorek tez ładny:) Chociaz z manhattanu tez jest jeden dobry wiec juz sama nie wiem:D najpierw kupie tanszy najwyzej zdecyduje sie na drozszy pozniej:)

Gość anxipanxi
Z manhattu jest zoltawy odcien sand niby dpobzre kryje, i kryje lepiej niz wiekszosc nie aptecznych ale i tak LRP unifiance nie dorowna (tylko ze ten drugi mocno pzresusza skore)

Gość zbanowanaaaaaaaa
to super jakby sand mial odcien lekko żółtawy bo jest niby najjasniejszy Nie chce zeby podkład wysuszal:/ a z drugiej strony np nawilzające nie są tak kryjące wiec nie moge sobie takiego kupic

Gość gość
L'Oreal true match w odcieniach o numeracji W np. W1 najjasniejszy lub Lirene nature matt ocien 13 capuccino- też jest na prawde żółty a gdybyś potrzebowała ekstremalnego krycia to radzę rozeznać się w odcieniach Dermacolu 211jest jasny i żółty z tego co czytałam gdzieś

Gość gość
MAC odcienie C, lancome kolor beige albatre, estee lauder DW ma żółtki, a z tanich podkłady bourjois

Gość gość
Ja polecam Maybelline Affinitone Minerale, color beige (czy leight beige). Jest zółty i fajnie rozświetla cerę :)