Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojestnie tak

BRAK SEKSU!!!!!!!

Polecane posty

Gość cojestnie tak

Mamy po 25 lat spotykamy sie już ponad pol roku...i nie sypiamy ze soba...on zaczyna i nie chce posunac sie dalej! o co chodzi?! mam tego dosyc :/ czy to moja wina?! jestem ładna wielu chciałoby byc na jego miejscu co jest kur...nie tak ?! wku... mnie to wszystko :/

Gość ghhghg
moze jest niesmialy ? Jesli nie to cie zdradza

Gość kometa haleja
zapytaj go dlaczego nie chce z tobą spać! może faktycznie po prostu się wstydzi. pogadajcie o tym.

Gość cojestnie tak
Gadłam..probowałam :/ mówi ze go ONIESMILAM :/ super wczesnijsze go nie oniesmilałay :/ ogolnie pasuje...przestałam sie czuc jak kobita...a jego zapewninia o tym ze jestem jego idealem to za mało :( nie wierze w zwizki bez seksu, a my nie mamy juz po 17 lat... :/

Gość cojestnie tak
Nie nie jest....miał przede mna inne...z nimi sypiał :/ dlugo min pol roku wczesniej tez kilka mc.... pierdole- kiedys z kims bede wiem ze jestem atrakcyjna chcetnych nie brakuje.... koncze ten pseudo zwiazek :/ nie ma co go zmuszac :/ choc on twierdzi ze bardzo by chcial hahaha widziałam jak przerywał w trakcie :/

Gość kobitaaa23
Dlaczego facet nie chce kochac sie ze swoja dziewczyną?On mowi ze ona go oniesmiela...czy to mozliwe zeby nie zrobic tego czego sie pragnie bo kobieta oniesmiela?I czy to dobrze wrozy?

Gość Wojtek123
Kobieto , daj sie przerżnąć innemu

Gość bez owijania
jasne, zdradza :D jeszcze nie zaliczyl a juz go nie pociaga? :D blagam chlopak jakis kompleks ma, moze prawik, nie wiem, lepiej z nim pogadaj

Gość majówka 30
jeśli jesteś ładna jak piszesz a on mówi że go onieśmielasz to może jest, masz pewność że nie jest prawiczkiem? może tylko tak mówi bo boi się lub wstydzi przyznać do tego,

Gość anaakonda
moze sie boi że sie nie popisze... ze nie stanie na wysokosci zadania, przedwczesny wytrysk czy cos