Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolaola9876

dlaczego puszysta = gorsza

Polecane posty

Gość olaolaola9876

dlaczego jak jest dziewczyna grubsza to jest gorsza od innych?

Gość lopi
ja nie uważasz żeby dziewczyny przy kości były gorsze....

Gość olaolaola9876
ja jestem grubsza od innych moich kolezanek i jak sie postykamy na miesicie to wszyscy patrza na mnie z taki "pozal sie boze jak ona wyglonda" czasami jest mi naprawde gluio i nie chce chodzic na zadne dyskoteki bo wiem ze bede wyglodala jak idiotka;/

Gość bo gruba
znaczy zanidebana:o

Gość bo gruba
otylosc jest zaniedbaniem:o

Gość Kisi-karu-kma
Zauważyłam, że raczej grube dziewczyny patrza na siebie i na inne grube dziewczyny jak na kogo gorszego. Sama tak robiłam. Mam sporą nadwagę i z perspektywy czasu wiem, że zachowywałam się jak idiotka.. Ledwo przyznawałam sobie prawo do oddychania, bo do czegoś więcej już nie bardzo. Żadnej sprawy nie umiałam załatwic, no bo po co tam jakaś pani czy pan ma sie zajmować mną, taką maszkarą.... Prawie spławiłam mojego ukochanego, bo myślałam, że przecież na mnie nie warto nawet spojrzeć, a on nie spojrzy tym bardziej, no bo jak się ze mną kolegom pokaże i takie tam... Zresztą w ogóle przy facetach zachowywałam się kretyńsko, bo uważałam, że jak jakiś ze mną gada, to z musu albo dla brechtu, bo przecież nawet jako kooleżankę wolałby jakąs fajniejszą. Schizy to były, schizy...

ale moje cialo nie wyglada jak trzesąca sie galareta, dbam o to zeby bylo dosc jedrne, nie posiadam wałkow :D

Gość zacznij pic zielona herbate
cwiczyc,cwiczyc

Gość olaolaola9876
Kisi-karu-kma w 100% teraz tak mam;( juz 100000 razy sie odchudzalam ale zarwsze gora 3 dzien i wszystko wracalo do normy czyli obrzarstwa ja jem nawet jak nie jestem glodna jem czasami na sile ze az ciezko mi sie oddych ale jeszcze jem! nienawidze siebie za to jaka jestem wydaje mi sie ze nigdy juz nie schudne ze juz tyle waze ze sie nie da:(

ja mam tak samo, ciagle sie odchudzam a ciagle waze ile waze , no i jeszcze ten rozmiar 46:( wszyscy dookola chudna a ja jak bylam tak jestem gruba:(

Gość olaolaola9876
a ile wazysz przy jakim wzroscie ja 158cm 77kg!!!!!!

Gość bo gruba
lepiej byscie sie nie przyznawaly do takiej wagi:o

Gość nbcbvn
bo sie poci jak swinia

Gość olaolaola9876
ja sie nie poce jak swinia

Gość mam kumpelkę
dosłownie kuleczka a mimo tego ma powodzenie. Pewno dlatego, że jest pewna siebie... W ogóle wszyscy ją lubią, babka ma genialne poczucie humoru. Figura to nie wszystko. Możesz być wiecznie sfochowanym szczupakiem i co, myślisz, że twoje życie będzie wtedy lepsze?

Gość olaolaola9876
mysle ze tak bo bede czesciej wychodzic z domu nie bede sie wstydzic sama siebie moze wrescie kogos poznam.....

Gość ale pasztety
ty grubasko wazaca108 kg, zacznij sie w koncu porzadnie odchudzac bo nie zamierzam placaic z moich podatkow na leczenie twojej miazdzycy czy cukrzycy, takie kaszaloty powinny miec obowiazkowe dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne

Gość black as an oragne
dziewczyny zamist marudzi trochę ruchu nikt nie oczekuje od kobiety wagi 50kg przy wzroście 1.80m ale waga 150kg to stanowczo za dużo !