Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deadly Juliet

Czy okres 100 przeczy ciązy?

Polecane posty

Gość Deadly Juliet

no więc własnie...

Gość TAAAAAAAAAAK
ile razy mozna to powtarzać?! i nie sluchaj glupich gadań innych, ze mozna mieć okres w ciaży. wtedy mozna miec co najwyzej plamienie a to zupelnie cos innego niż okres i wtedy jest to powód do niepokoju!:O

Gość Deadly Juliet
okej okej :D dzięki za zjechanie i odpowiedz ;]

NIE NIE NIE!!! wszyscy takimi znawcami jestescie i mowicie ze nie mozna miec okresu w ciąży bo pewnie same nie mialyscie...ja mialam okres NORMALNY do 6 miesiaca ciazy i wtedy wlasnie o ciazy sie dowiedzialam...wczesneij nawet testy nie wykrywaly mi ciąży...takze mozna miec NORMALNY okres bedac juz w ciazy!!!

Gość mify
Asia, straszysz :o Ale moja znajoma miala tak samo do czwartego miesiaca wiec wierze. Do autorki: Nawet jesli to nie okres ale silne plamienie mozliwe, ze nie odroznisz i bedziesz myslala, ze wszystko jest okej

Gość do idiotek dewotek
jezu, ale z was tłuki, krew to nie okres,ale jesli sa w niej farchocle tzn zluszone komorki jajowe to na bank nie jestes w ciazy, mozna miec plamienia w ciazy swieza krwia ale nie wyglada to jak zwykly okres

do autorki wyzej... chyba umiem odroznic plaienie!!! mialam normalnie okres 6 dniowy i nie bylo to krwawienie tylko NORMALNY OKRES!!! skoro nie masz nic do powiedzenia to sie nie wypowiadaj! sam ginekolog byl zdziwiony ze rzeczywiscie to okres wiec nie wmawiaj mi ze to plamienie bo sama wiem czy mialam okres czy plamienie!

Gość do idiotek dewotek
lepiej zmien ginekologa jak jest takimi rzeczami zdziwiony ;>