Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MADEinFRANCE

KTO Z WAS OKŁAMAŁ PARTNERA W ILOŚCI SWOICH KOCHNKÓW/EK ??????

Polecane posty

Gość Pani Sędzia Grażyna
To ile masz lat?

Gość powiedzcie mi
moj mi powiedział wprost że miał 10.......... i mu się dałam... zerznal kilka razy i poszedł dalej..

Gość moj szcesliwie nie pytal

jak sie nie pyta?? kazdy facet chce wiedziec ile jego kobieta miala wczesniej przed nim...moj mi powiedzial ze mia tylko 8 -starszy ode mnie o 11 lat w tym od 24 roku zycia do 29 byl sam,czyli najlepszy okres na bawienie sie i zaliczanie,tym bardziej ze jest b.przystojny a po2 kumpela mi powiedziala ze zanim sie :ustatkowal" ruchal wszytsko co mu dalo.... ja pierdole

MADEinFRANCE widze ze wszyscy faceci maja ten sam tekst!! a ile miales w rzeczywistosci????? :D No trochę ich było. Przez parę lat nie byłem stały i non stop podrywałem. Jak to mówia trening czyni mistrza. Teraz sypiam od 6 lat z jedną i wszystko zapomniałem :(

że niby nic ja mojemu po prostu nie powiedziałm, że jest rogaczem.kilkakrotnie Jak to się ma do twojej stopki? Ja nigdy w zyciu nie zdradziłem kobiety. Układ zawsze był jasny. Jak byłem w stałym związku to nie sypiałem z innymi. Zdradzanie stałego partnera za plecami jest nie w porządku.

jeśli mój partner ma w nosie nasz związek...jeśli nie mówi, że mnie kocha, przynajmniej raz na ól roku, jeśli nie rozwodzi się z żoną po kilku latach bycia razem, jeśli nie wie, co robisz w ciągu dnia, bo to go nie interesuje, jeśli jest starszy o 22 lata, jeśli dla niego wszystko iine jest ważniejsze niż ja, jeśli on się wita z psem jak z kochanką a mnie (którą dee facto jestem) mija bez słowa...to - mam mało wyrzutów sumienia. ......ż niby mogłabym odejśc? pewnie, że tak. Ale tak mi jest wygodniej. Mam wrażenie, ze On się domyśla, a ja mam to w nocie, bo nie wychylam się. Kochankowie trwaja przez kilka msc, czasem krócej. W głębi serca - kocham tego mojego mruka.reszta jest na zaspokojenie potzreb fizycznych, których nie potrafi dac mi moje kochanie.