Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOveMeLady

Co zrobić by WŁOSY SZYBCIEJ ROSŁY?

Polecane posty

Gość riririrriir
jesc duzo owocow warzyw , brac witaminki ,pic wode mineralna, uzywac delikatnych szamponow i warto zainwestowac w drozsza odzywke najlpeiej w sklepie fryzjerskim , nie prostowac wloso zbyt czesto , a jezeli juz prostujesz to prostuj je umiejetnie tj. rozczesac bardzo dokladnie cale wlosy , pozniej prostowac pasmami , i najpierw jedzie grzebyczek a zanim prostownica , w ten sposob wlosy sa dobrze rozdzielone i nie zzela sie ani nie przyprasuja pozginane , bo tak najczesciej sie lamia .gdyz dziewczyny prostujac odzdzielaja rekami pasma iiiii temperatura 230 stopni , wlos sie odgina i lamie , uzywac przed prostowaniem preparatow chroniacych wlosy przed wysoka temperatura .podcinac co jakis czas ale nie co miesiac.

Gość riririrriir
bardzo pomocnym zabiegem dla wlosow )sposob domowy i tani) jest kupienie nafty kosmetycznej w aptece , kwestia paru zlotych , wyymieszac z jajkami surowymi i wodą nalozyc na wlosy , owinac folia i recznikiem . pozniej trzeba pare razy umyc glowke aby to zeszlo ale jest to bardzo skuteczny i sprawdzony zabieg

Gość cosiek
słuchajcie, żeby włosy szybciej rosły nienalezy podcinac końcówek ! owszem dobrze działa to na rodzwajające się, ale nie naszybszy porost ! wzrost włosów, zależy od cebulek, czyli żeby szybciej rosły należy często masować skóre głowy aby pobudzic cebulki : D

Gość gość
quodicdayster1980 daj sobie na luz z ta reklamą!

Moja siostra ma na tym punkcie bzika. i wiem ze stosuje maski na glowe z siemienia lnianego i pije pokrzwe ciekawe pomysły macie na str pomyslydodomu.pl

odzywiac, nawilzac, nie suszyc nie prostowac włosów.. nakladac maseczki.. podcinac koncówki?

Gość filolecka
Myslę że pomocne będzie jakieś serum na włosy głęboko regenerujące np coś z linii Venita Serum OLEJEK ARGANOWY + BURITI, które nawilzy i wzmocni włosy.

Gość Misiapysiaaa
ja poprostu duzo je czeszę i masuję skórę głowy, zeby pobudzać cebulki i włosy rosną mi naprawde szybko. Używam tez Seboradin Sensitive szampon i odzywkę i dzięki tem moje włosy sa bardzo delikatne a skóra nie jest podrażniona

Ja używam szamponów z firmy Seboardin. Nie dosyć, że polska firma to jeszcze bez tych wszystkich slsów i parabenów. Bardzo fajne kosmetyki. Odżywiają nawilżają, full pakiet a potem włosy szybciej rosną :)) Ostatnio mają nawet konkurs na fejsie, bodajże Moc Włosów więc nic by Cie to nie kosztowało :D

Gość 5_monika
taaaaaaaaak tera będzie cd. SEBORADIN śmiechu warte te trole

Gość gość
Również używam Seboradinu (przeciw wypadaniu włósów). Włosy rosną szybciej i są gęstsze.

Gość gość
Na szybszy porost włosów dobrze robi biotyna. Największa dawka jest w tabletkach biotebal. Biorę je codziennie od kilku miesięcy i włosy wreszcie zaczęły mi rosnąć. Polecam

Gość gość
ścianać podcinac w pełnie a nie nów ksiezyca w kazdymbadz razie na ksiezycu rosnacym srpawdziłam działa