Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka-84

odpowiedzcie na moje pytanko

Polecane posty

Sluchajciebardzo chcialabym byc w ciazy, okres mialam od 20 wrzesnia przez 4 dni, z narzeczonym kochalam sie jakos krotko po okresie ze2 razy, pozniej 5, 7, 8 i 10 pazdziernika, czy mozliwe ze udalo mi sie zjasc w ciaze, nie umiem wyliczyc dni plodnych, bo wczesniej okres mialam zawsze 12 kazdego miesiaca a we wrzesniu dostalam dopiero 20. Patrzac na sluz to w tych dniach byl taki ciagliwy i jak surowe jajko kurze, boje sie robic jeszcze teraz test, ale w dniu @ jezeli go nie dostane to zrobie, chcialabym tylko wiedziec jak bylo u was i czy mam szanse ze juz teraz zaczne sie przygotowywac do bycia mamusia:) podrawiam wszystkie mamusie i te starajace sie.

u mnie czesto okres czy to przez stres, czy przez antybiotyki .nieraz nawet 2 miesiace sie spoznial.....nigdy nie mialam regularnego okresu......ostatni moj okres sie spoznial. juz 2 tyg bez okresu.w koncu zdecydowalam zrobic test! jestem przyszla mama:D Autorko, jesli planujesz dzidziusia to kup sobie kwas foliowy, np Folik i lykaj 1 tabletke dziennie Powodzenia Wam zycze! :)

kwas foliowy lykam od dwoch miesiecy, i czekam na dzien okresu i mam nadzieje ze sie nie pojawi:) jeszcze tylko tydzien

Gość też cchcęjuż dzidziusia
to życzę powodzenia ,ja też chciałabym juz dziecko i myślałam że mozę się udało bo okres mi się spóźnia już prawie dwa tygodnie ,zrobiłam test i nic nie wyszło a ja juz tak sie cieszyłam:)