Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy istnieją

pierwsze objawy ciąży

Polecane posty

Gość czy istnieją

Witajcie. Staramy się z mężem o dziecko. Bardzo mozliwe że już jestem w ciązy (2 lub 3 dzień) czy mogą byc jakiekolwiek objawy po tak krótkim czasie? Nie wiem, bole brzucha jakies czy cos? dzieki

daj sobie spokój kobietko z wyszukiwanem objawów już 2 czy 3 dni po - bądź cierpliwa, nie nakręcaj się i zaczekaj przynajmniej do czasu spodziewanej miesiączki. Przyznam szczerze, ja zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki i wyszła jedna kreska, drugi zrobiłam równo tydzień po czasie kiedy miesiączka miała się pojawić i wtedy wyszły dwie cudne krechy :), a teraz czekam na mojego kochanego synusia, bo jutro zaczynamy 36 tc :):):) życzę powodzenia, ale i cierpliwości

Gość amigagdynia
Ja od 2tygodni czuje sie na ciaze. Dodam ze staramy sie z mezem o bejbika. Mam zdretwiale sutki , kucie w dole brzucha, ciagla zgage i straszna ochote na ostre. Ostatnio tez doszly biale geste uplawy. Jezeli jestem to to 4 tydzien. Pierwszy test nie wykazal nic. 20 mam dostac okres...

takie objawy istnieją, ale tworzy je tylko nasza wyobraźnia. Ja już setki razy przez to przechodziłam. Miałam mdłości, bóle brzucha inne niż przedtem, złe nastroje, senność, apetyt na różne rzeczy itp. Nakręcałam się, byłam przekonana że to ciąża, a potem jeden wielki płacz, bo @ przyszła. Teraz już nie myślę o tym i żadnych objawów nie zauważam, ale mimo to dwóch kresek wciąż nie ma :(