Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssyyylwiaaa

co z tym okresem? ktoś tak miał??

Polecane posty

Gość sssyyylwiaaa

witam. mam mały problem. zawsze moje miesiaczki trwały ok 5 dni. a teraz (oczywiscie co 28 dzien) dostałam w sobotę okres. masakrycznie mnie bolał brzuch - wypiłam chyba z 3 tabletki bardzo mocne , przeciwbólowe. był obfity. ale dzisiaj rano wstaje a on już nie leci a jest dopiero niedziela! po 3 dniach ? co jest? czy to może być od tego , że wczoraj wieczorem trochę wypiłam ? jakieś dwa piwa? co się dzieje? a może jeszcze poleci? proszę o jakieś odpowiedzi. z góry dziękuję. i pozdrawiam;*

Gość sssyyylwiaaa
nikt mi nie chce odpowiedzieć ... ? ejjj no ... prosze;(((

Gość sssyyylwiaaa
dużo osób mi odpowiedziało. dzieki baaaaaardzo!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość avw
hmmm :) krew miesiaczkowa nie leci caly czas.przez pol dnia moze leciec i leciec a potem moze byc troch spokojniej. Wczoraj bardzo Cie bolal brzuh co znaczy, z skurcze macicy byly bardzo mocne i umozliwily one wydostanie sie duzej ilosci krwi na zewnatrz i dlatgo teraz jest "cicho" Po paru godzinach, czy przy jakims poruszniu sie dojrze znowu do skurczów macicy i oczyszczeniu jej. wiec czekaj i zobacz czy ta miesiaczka jest taka krotka czy moze to tylko taka kilkugodzinna przerwa az krwawienie calkowicie ustanie. Jesli masz jakies watpliwosci to wybierz sie do ginekologa na wizyte kontrolna :) Zycze poodzenia!!!!