Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łasek Przytulasek

Problem rozwodowy z prostytutką

Polecane posty

Gość Łasek Przytulasek

Moja żona powiedziała mi że przed naszym ślubem ale w okresie narzeczeństwa miała przez 2 miesiące regularne cotygodniowe kontakty seksualne ze swojim kolegom ze studiów. Nawet podała jego imie. Nagrałem to wszystko na dyktafon. Jaka należność finansowa przy rozwodzie mi sie należy z tego tytułu (niedochowania dziewictwa do ślubu) ?????

Gość miusliiiiiiii
Żadna!!!!!!! Nie ma takiego przepisu,że masz za to kasę dostać. Chce kobieta, to dziewictwa dochowa, a chce- nie.

Gość ciasteczko deserowe
jedyne o co mozesz sie starac to o rente dot. stopnia inwalidztwa umyslowego. mysle ze zacofanym kretynom jakies przysluguja

Gość Łasek Przytulasek
Gadacie tak bo wasze żony też niejednemu ciągły i staracie sie na siłe pogodzić z losem

Gość nir tylko ty jestes taki
patalach i zyciowy przegraniec

Gość Łasek Przytulasek
no ale czas z tym skończyć. MĘŻCZYŹNI rozwódźcie się z używanymi! Szkoda waszych cierpień.

Gość Łasek Przytulasek
no bo prostytutka to kobieta która ma stosunki seksualne z kimś innym niż jej mąż

Gość poszukaj w encyklopedii
lepiej, encyklopedia to taka duza ksiazka, ktora zawiera definicje wszystkich slow.

Z wikipedii : Prostytucja – sprzedaż usług seksualnych (głównie: odbywanie stosunków płciowych) za pieniądze lub inne korzyści. Osoba oferująca usługi seksualne nazywana jest prostytutką; termin ten odnosi się również do mężczyzn – "męska prostytutka". Twoja żona co najwyżej byłą puszczalska :) w sumie lepiej już być prostytutką, bo przynajmniej ma się jeszcze kasę.

Gość Łasek Przytulasek
nie e mnie rodzice za młodu powiedzieli że kobieta to taka która zachowuje dziewictwo do ślubu i jest wierna, a reszta to zwykłe prostytutki i k.r.y Dobrze że rodzice nie wiedzą bo by jej kłaki powyrywały i na stosie spalili ale niedługo i tak sie dowiedzą

Gość wiedziały gały co brały
:D

Gość ciasteczko deserowe
'Dobrze że rodzice nie wiedzą bo by jej kłaki powyrywały i na stosie spalili ale niedługo i tak sie dowiedzą' jak sie ma za rodzicow dwie kobiety to chooj wie na jakiego pojeba dziecko wyrosnie :D

Gość Łasek Przytulasek
no tak nie dokońca, bo do ślubu upierała śięże jest czysta i nawet welonbiały założyła, a przecież nie od dziś wiadomo że welon zakładają tylko dziewice, bo używane nie mogą (taka jest wola Pana Boga)

Gość chujnia a nie prowokacja
2/10 😴

Gość miusliiiiiiii
ja osobiście żony nie mam i polskie prawo nawet na to nie zezwala, żebym ją miała!!!!!!!!! Obejrzyj sobie Annę Marię Wesołowską, tam można spotkać taki przypadek jak twoj

Gość JK23
ludzie, a na innym forum autor pisze, że woli się ręką zabawiać niż kochac z zona. To jakis prowokator i to choojowy

Gość JK23
Drogi autorze welon mogą zakładac dziewice i nie-dziewice, co ty wygadujesz? Ksiądz cię wyśmieje jak powiesz mu o tych welonach.

Gość Łasek Przytulasek_
nick mi ukradli. Welon może mieć tylko dziewica, słyszałam to dzisiaj na Cejrowskim. on jest katolikiem i sie zna a nie tak jak ty bezbożniku!

Gość JK23
Nie rozśmieszaj mnie. Księża mówią, że nie trzeba. A kim ty jesteś, żeby osądząc moją wiarę, a pamiętasz cytat z biblii: "Nie sądźcie, żebyście nie byli osądzeni"

Gość Łasek Przytulasek_
mówie to co on powiedział a on już żyje długo i sie zna na tym!

Gość jakie zycie taka smierc
welon kretynie wywodzi sie z poganstwa :O

Gość JK23
Uciekam stąd, bo mam ciekawsze rzeczy do roboty

Jeżeli chcesz się z nią rozwieść to zrób to, ale nie spodziewaj się ktoś potraktuje podawany przez ciebie powód poważnie. W polskim prawie cywilnym nie ma czegoś takiego jak "niedochowanie dziewictw do ślubu", więc jeżeli podasz taki powód to żadnych dodatkowych korzyści z tego powodu nie osiągniesz.