Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani f

mam juz tego dość tyle nauki /

Polecane posty

Gość pani f

moje lenistwo nie dobija wogule nie umiem się skoncentrowac co robic?;/

Gość pani f
jest cos co ekspresowo poprawi moją koncentracje i pamięć /

Gość ddddddddsds
2 błędy w jednym wyrazie - wogule - w ogóle P.S. Dobrze się odżywiać, jakieś witaminy

a ile masz lat ? ja tez mam dosyć nauki. niby siedzie, ucze sie po nocach a potem kompletnie nic nie pamiętam i wychodzi na to, że marnuje tylko czas ;// też jestem zmęczona...

Gość pani f
przepraszam za błędzik- mam 18 lat przede mną matura;/ a ja się w oigóle nie umiem skupic;/ co jest? \ nie tak czego mi brakuje podajcie jakies dobre środki naprawdę dobrze poprawiające pamieć

Ja jestem tez w szkole średniej, ale dopiero 1 klasa. Dopiero co zaczełam, a już mam jakieś problemy... nie chodzi o to, że się nie uczę, ale mam wlaśnie problemy z pamięcią,koncentracją,chodze ciągle zaspana,zmęczona...kiedyś słyszałam, żeby łykać magnez. mam akurat takie tabletki, chyba zaczne je brać.. na pamięc są dobre też orzechy ;)

Gość becioaoaoa
ja jestem w drugiej liceum, prawie wogole sie nie ucze, co srednio odbija sie na ocenach...ale wlasnie jestem strasznie zmeczona, zwlaszcza jesienia teraz...nie wiem co robic, ale jak mam 8 lekcji to na ostatnich 4 doslownie przytomnosc trace.. :/

Ja mam codziennie po 8 lekcji. Do tego dochodzą jakieś dodatkowe zajęcia. Zawsze coś nauczyciele wymyślą... ja już na drugiej lekcji, modle się żeby jak naj prędzej wrócić do domu. Do tego powrót autobusem, nieźle można przysnąć ... a na ostatniej lekcji, to zupełnie nie kontaktuje. Siedze przez 45 minut w tej samej pozycji i gapie się w ściane, talbice albo okno ;P gorzej jak nauczyciel bierze do odpowiedzi... 1 jak nic bo trudno coś wymyślić,skoro już się nie myśli ;/

Gość aaa-nka
Jestem od was trochę starsza i z doświadczenia wiem, że nasze samopoczucie jest wynikiem wielu czynników: 1/ nieprawidłowa dieta 2/ rano brak ruchu, gimnastyki 3/ niedotlenienie organizmu 4/ ciągły stres 5/ monotonia 6/ brak perspektyw (motywacji do nauki)

Gość becioaoaoa
no ja wlasnie siete mam srednia, nie mam motywacji. no i ten ruch rano- najwyzej to ze do szkoly chodze pieszo jakies 5 kilometrow...ja juz od 5 godziny lekcyjnej nie kontaktuje... :P