Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczurek.90_90

Oralne pieszczoty ? /

Polecane posty

Gość szczurek.90_90

Czytałem na wikipedii, że seks oralny jest głównie po to aby uzyskać wzwód lub nawilżyć srom, czy nawilżanie sromu ustami jest konieczne aby penis gładko wchodził podczas wolnego jak i ostrego seksu, czy wystarczy długa gra wstępna polegająca na namiętnym całowaniu, masowaniu czy przytulaniu itp.? plis o odpowiedź

Gość a jaa a jaa
juz dzis o to pytales -zegnamy 🖐️

Gość szczurek.90_90
ale nikt nie odpowiedział plis o odpowiedź

Seks oralny jest po to by sprawiać przyjemność. Ja jest się podnieconym to ci staje a dziewczynie robi się mokro i jest wszystko w porządku. Jeśli nie - to mozna pomóc sobie sliną, czemu nie...bardzo zresztą milutkie ;)

A może ktoś uświadomi chłopaka, że niektóre kobiety mają problem i ciężko im stać się "mokrą"? I że jak będzie kiepski, to lasce się znudzi i w połowie stosunku będzie sucha? hę? :)

Gość szczurek.90_90
A tu nie którzy np. chwile się całują i zaczynają oralne pieszczoty, że np. mężczyzna liże srom kobiety a potem dziewczyna liże penisa i to jest w celu gry wstępnej jako przyjemność i przejście do następnego etapu (albo jak kobieta z jakiś przyczyn nie może się dobrze nawilżyć), ale wystarczy długie namiętne całowanie przytulanie itp. tak? Nie będę musiał lizać sromu, żeby penis gładko wchodził w czasie wolnego seksu jak i ostrego jak wykonamy 1 fazę-grę wstępną (przypominam-całowanie przytulanie itp. nie lizanie sam wiesz czego) to wtedy samo się wszystko zwilży i wargi sromowe mniejsze i pochwa i okolice wejścia do pochwy tak? plis mam stresa, że nie wiem :(

ile ty masz lat? Jak jest wszystko w porządku z dziewczyną to będzie mokra po pieszczotach, calowaniu, macaniu itp. tobie też stanie i będzie git. A w ogóle to brzydzisz się seksu oralnego, że tak się o to wypytujesz, czy jak?

Gość szczurek.90_90
brzydzę ale już się lepiej poczułem dzięki :)