Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10.10

jakie spodnie do kozaków?

Polecane posty

Gość kasia2020
Zależy jakie kozaki, ale nie ma co się wygłupiać. Przecież jak masz powiedzmy 7 par spodni takich jesienno/zimowych to co będziesz chodzić w 2 parach bo one akuratnie pasują do kozaków?

Gość huboldka
jakie wysokie sa koazki i ile masz cm?

Gość jeansy ciemne rurki
granatowe, szare, brązowe, czarne :)

Gość 10.10
chodzi mi o jeansy, nie o rurki tylko waskie jeansy i wlasnie nie wiem czy one pasuja, bo jakos dziwnie sie ukladaja w kozakach...

A co my wróżki jesteśmy które z klosza wróżą żeby wiedzieć jakie ty masz spodnie i jak wyglądają??? Ja pierdole.. hehe Daj zdjęcie a nie mi tu głupie pytania zadawaj:O..

Gość bialekozaczki.pl
wieś tanczy wieś śpiewa :D

Gość 10.10
straszna zolza-> ogarnij sie! moje piewsze pytanie brzmi jakie spodnie do kozaków wiec odp na to pytanie, a nie pisz ze mam wklejac zdjecia wszystkich swoich spodni. dopiero pozniej napisalam o waskich jeansach! wspolczuje ludziom, ktorzy musza z toba przebywac, cholerna z ciebie zolza:O

Gość 10.10
" 19:36 10.10 do bialych kozakow"_> PODSZYW

Gość wysmiewczyni
bialekozaczki hmmm a kto ci dziecinko powiedzial ze biale kozaki to wies tanczy i spiewa? Dziwie sie glupkom ktore powtarzaja jakies tam teksty innych inteligentow zaslyszane od pseldo znawcow mody ale Pajacykow(pedalow tylko rucham). Bardzo mnie to zastanawia ze czlowiek powtarza za kims marne teksty a tak naprawde jezor wisi mu do pasa na widok danej rzeczy. Takie male zaklamanie spoleczenstwa. Cos ala J. rutowicz i Doda. Niby kicz, wiocha i tandeta a wygrywaja konkursy, sa na topie. Tak samo nasze disco polo kicz i tandeta a jak na imprezie puszcza jestes szalona to lepszej zabawy nie ma. Nikt nie slucha disco polo a teksty piosenek kazdy zna. Imprezy z disco polo pekaja w szwach a ludzie bawia sie jak nigdzie indziej. I po co to zaklamanie. Jestesmy wzrokowcami i dlatego kicz przyciaga nasza uwage. Wiec miejcie swoje zdanie i nosie to co wam sie podoba a nie co jakis tam glupek powie ze jest modne.

A co cie to obchodzi.. To jest temat topiku? kto zemną wytrzyma ? więc stul pysk.. a co do spodni to ej nie wiem czy taka tępa jesteś czy co wiadomo ze do szerokich na dole bedzie chujowo... Przeliterować Ci mam ?!

Gość obcisłe mogą być skórzane

chyba chodziło autorce o spodnie które beda SIE fajnie ukladały w kozakach.......wiec albo rurki albo takie moga byc spodnie za kolano - npjeansy. Ja mam takie i fajnie wygladaja. A zwykle spodnie na sile upychane i tak tam sie nie trzymaja i nie fajnie to wyglada

Gość mc2.
patilll czyli takie "rybaczki" sa nadal modne?

może nie tak modne jak w tamtym roku ale chodzi w nich troche osób. Mi się niektóre podobaja i bede w nich chodzić. Zreszta wolę takie spodnie niż takie powpychane na siłe w buty. A najchetniej wkladam do kozaków rurki - bo mam saszki i mi tak najlepiej pasuja.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin