Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie odgrzewajmy ziemniaków

a teraz poważne pytanie o nawilżanie

Polecane posty

słuchajcie jak byłam u ginekologa to powiedział że mam lekką nadżerkę no ale to podobno nic strasznego. tylko mam pytanie do dziewczyn, którym coś takiego sie przydarza.. otóż potrafi mi się nagle zrobić sucho podczas stosunku mimo, że jestem podniecona do granic wytrzymałości tzn nawet podczas orgazmu ostatnio mnie aż bolało, piekło przez te suchotki a nie mam pojecia czemu tak sie dzieje :(

Gość ruda małpaaaaaaa
też zdarza mi się, że mam sucho mimo dużego podniecenia, ale nadżerki nie mam, może po prostu tak już masz i koniec?

Gość ruda małpaaaaaaa
może idź z tym problemem do ginekologa, albo zastosuj żel nawilżający durexa

Gość ruda małpaaaaaaa
no tego to nie wiem bo nie używałam nigdy ;) może jednak idź z tym do ginekologa. moja mama miała kiedyś nadżerkę, ale szczegółów nie znam...rozumiesz chyba ;)

jesli chodzi o ginekologa - zapytalam na forum, bo moze ktos ma z tym doswiadczenie. dowiedzialam sie od tej lekkiej nadżerce niedawno podczas wizyty wslasnie u ginekologa. ale nie dala zadnych zalecen ani lekow czy cos i nie wspominala o ryzyku sotosunkow, że może być sucho wiec nie wiem czy to moze miec cos z tym wspolnego. ale po prostu zawsze sie wręcz zlewałam gdy bylam podniecona albo mialam orgazm a teraz nagle potrafie byc taka oschla ble :)

Gość iwan
Polecam wazeline kosmetyczna.Jest tania i skuteczna jedyna niedogodnosc to ze jest tlusta i nie mozna stosowac z prezerwatywami. Testowalismy rozne zele i wazelina jest najlepsza. Zonce polecil ja starszy ginekolog.

Gość żądna emocji
żel FEMINUM jest bardzo dobry