Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsgs

pierwsza wizyta

Polecane posty

Gość gdsgs

u ginekologa. mam 16,5 lat, nie boje sie samego badania, ale o moje owłosnienie łonowe. Jak sie ogolic, włosy z zewnatrz jeszcze ok, ale te w srodku warg sromowych? czym je ogolic, w miejscu tak delikatnym. Tam samo włosy z okolic odbytu? miejsce równie delikatne, i jak mam to zrobic jak nie widze? na czuja?:P I trzeci problem: czy babka sie nie zdziwi ze zobaczy osobe tak młodą i wydepilowaną? czy lepiej moze sie nie depilowac (chociaz wtedy czułabym sie bardzo niekomfortowo)

Hej - uwierz, ona na Twoje wlosy nie bedzie patrzec wcale. Dla wlasnego komfortu mozesz je przyciac troche, ale w sumie po co skoro dotychczas Ci nie przeszkadzaly? ROzluznij sie i zamiast myslec o wlosach, pomysl o co chcialabys ja zapytac. Nie denerwuj sie, to nie jest straszne! Wcale!

po pierwsze to nie zdziwi się bo nie ma czym ale jesli chodzi o samą potrzebe wydepilowania sie przed ginekologiem to jest zbędne, bo nawet lekarze twierdza, ze nie powinno sie tego robic (włosy łonowe stanowia ochrone dla narzadow) aha, jeszcze zalezy w jakiej sprawie idziesz, bo może być taka mozliwosc, ze cie w ogole nie zbada:)

Gość gdsgs
zbadac napewno zbada, bo cos niepokojacego wyczułam 'tam', ale o tym mówić nie chce, bo nikt mi nie uwierzy, bedziecie sie tylko smiać i bedzie ze to prowokacja. A mamy czy siostry sie wstydze zapytac:P

Gość niu karolajna
powiedz spróbuje ci pomóc jestes anonimowa wiec o nic sie nie mart co sie takiego stało?

Gość gdsgs
Chyba wejscie to pochwy mam zrośniete czy cos, moze jakas choroba? Chciałam założyc tampona, nie dało sie, chciałam włozyc palec - tez nie, wziełam lusterko i zobaczyłam hmmm...nie wiem jak to nazwać. Taki jakis organ, jakby dzyndzelek. Nie wiem co to jest. Napewno nie błona dziewicza.

Gość a ja ci wierze
miałam podobny problem, tyle że nie zaglądałam sobie tam. Nie mogłam włozyc tampona ani palca i okazało sie że to zlep, pozostałosc po byc może jakiejś zaniedbanej infekcji z dzieciństwa. Zamierzałam rozpocząć wspołzycie wiec poszłam do gina. Babka wzięła i mi to po prostu rozcieła nozyczkami robiąc odpowiednią dziurkę :p Wcześniej zrobilam usg żeby sie upewnic czy nie ma jakiejs wady rozwojowej. A krew miesiaczkowa jak wypływa, mi przedtem wyplywała tak partiami przez niewielki otwor jaki był.

Gość a ja ci wierze
tzn. u ciebie jak wypływa?