Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789.....

Co mogę zrobić?

Polecane posty

a dlaczego okres jest dla Ciebie przeszkoda?? wezmiesz tabletke i Ci przejdzie chociaz troche..zreszta jutro bedzie juz lepiej na pewno..

Gość 123456789.....
bo mam go co jakieś 2 tygodnie rzadko 3....jest bardzo obfity ...ehh...i ja to mam problem ;/...czasami to aż mi samej siebie żal....ale ja nie winna temu jaki mam okres;/;/...takie życie....

Gość 123456789.....
lepiej nie będzie .....znam troche ten cykl...przeważnie jest tak samo..;/..:(

wiesz co..kiedys mialam dokladnie tak samo..i przezylam...i oczywscie cwiczylam na wf'ie bo jakos sobie z tym radzilam...jesczedo tego uzywalam podpasek co bylo starsznie niewygodne... Przez pol roku mialam co 2 tygodnie okres ktory trwal czasami dluzej niz przerwa miedzy nimi...czyli ponad 2 tygodnie... Taka nieregularnosc mialam przez...hmm...musze pomyslec...w 5 klasie dostaalm pierwszy raz okres..a uregulowalo mi sie dopiero w 1 liceum..wiec troche lat mialam problemow z tym...dlatego rozumiem Cie..teraz ciesze sie ze w koncu wsyztsko jest idealnie..jak w zegarku dostaje co 32 dni okres...marzylam o tym i w koncu sie spelnilo :) tez musisz poczekac..nie wiem jak dlugo miesiaczkujesz ale na uregulowanie trzeba czekac ok. 2 lata (minimum..) aczykowliek to jest idndywidualna sprawa.. Potrzebuje Twoje cialo czasu...a teraz zeby sobie ulatwic mozesz jedynie uzywac tamponow bo jest to duzo wygodniejsze...no i zacisnac zeby i czekac... Po porstu naucz sie z tym zyc..kazda kobieta to przechodzi

Gość 123456789.....
w grudni będą 2 lata...normalnie pod choinkę okres dostałam ..może przeżyje;/...thx za pocieszenie troche mi lepiej a to dla mnie bardzo duzo , ponieważ nie za bardzo mam poukładana psychikę...mogłam bym sie nawet z tego powodu zabic...:(....nei wiem jak ty przezylaś....

Gość 123456789.....
co za życie :(...

przezylam ;) chociaz jest mi naprawde ciezko bo ja doslownie umeiram z bolu..biore dwie mocne tabletki i mi nic nie pomagaja...i to trwa 1,5 dnia...ale mi az z bolu same lzy leca...mimo wszystko daje rade ;) juz wole to nic byc bezplodna...dziecko to przeciez ogromne szczescie i jedna z najpiekniejszych rzeczy jaka sie mzoe trafic :) a ostatnio robie tak..ze jak juz czuje te bole ktore mam godzine przed dostniem okresu (one sa na pcozatku delikatne bardzo) to juz biore tabletke..nawet jak mnie nie boli a dostane okres...i wtedy opozniam i skracam ten bol..bo jak za pozno wezme taletke to jest zle..wiec moze tez tak sprobuj??

Gość 123456789.....
można zawsze adoptować i pokochać....Na tak teraz tak myslę że może i warto cierpieć , bo jak popatrzę na siostrzenca jaki fajny maluch z niego ...i najlepiej mnie lubi:)....ehhh pewnie znowu cała noc nie przespana...Trzymaj się..pa