nie odgrzewajmy ziemniaków 0 Napisano Październik 12, 2008 dziewczyny mam jedno miejsce na twarzy w ktorym zaawsze ale to zawsze mam jakies wypryski... nie chce uzywac podkladu bo szkoda mi cery tylko chcialabym w jakis sposob zamaskowac tą brzydką część, mam korektor ale zawsze go trzeba potem wykonczyc pudrem i robi sie zapychajaca skórę warstwa.. moze macie jakis pomysl? może puser mineralny? podzielcie sie dowiadczeniem, bede wdzieczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_F 0 Napisano Październik 12, 2008 Odpuść sobie, często maskowanie zwraca jeszcze większą uwagę na to miejsce. Poza tym przykrywanie tego wcale nie pomoże w leczeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie odgrzewajmy ziemniaków 0 Napisano Październik 12, 2008 ale nie potrafie wyjsc z domu z takimi swiecacymi, rzucajacymi sie w oczy czerwonymi punktami, zwlaszcza, ze sa w jednym miejscu :( cala twarz czysta a tu takie brudne skupisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_F 0 Napisano Październik 12, 2008 Bywa gorzej wierz mi, kup sobie skinoren i wylecz to =]. Ja kiedyś wyglądałam okropnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie odgrzewajmy ziemniaków 0 Napisano Październik 12, 2008 a co to jest skinoren? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach