Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytuskowa88

dziwne zmiany w organizmie- pomocy!

Polecane posty

Gość tytuskowa88

Witam. Od roku stosuje Novynette. Wszystko do tej pory bylo w porzadku. ALE, w sierpniu kochalismy sie z chlopaiem (bez prezerwatywy, ale jak zaznaczylam zazywam tabletki). Byl to stosunek przerywany. We wrzesniu odlozylam tabletki ze wzgledu na operacje, ktora miala sie odbyc niedlugo po odlozeniu. Po skonczeniu opakowania dostalam okres, ale po operacji (minelo juz 35 dni) nie mialam jeszcze okresu. Codziennie mam bóle podbrzusza, jajniki mnie caly czas pokluwają. Mam powiekszone jelita..moj brzuch wygląda jak bańka! A okresu jak nie bylo tak nie ma... Czemu tak sie dzieje? Czy dlatego, ze odlozylam tabletki i moj organizm reaguje w taki a nie inny sposob..czy po prostu mam sie obawiac ciąży? Dodam, ze bylam badana przez lekarza 2 miesiące po współżyciu i nic nie mowil o ewentualnej ciazy..czy lekarz jest w stanie przez normalny dotyk i badanie wykryć ewentualną ciążę? Bardzo prosze o odpowiedz.

Gość tytuskowa88
nikt mi nie pomoze ? :(

Gość lekarza zapytaj
nikt ci nie pomoze utaj, nie wiadomo jaka to operacja, jakie leki przyjmowalas i tp. jak chcesz pomocy z kafeidz na temat o wrozkach :O

Gość tytuskowa88
mala operacja- wycinanie resztek blony dziewiczej, ale pod narkozą

Gość to nie ciąża
po odstawieniu tabl. okres może być nieregularny nawet przez kilka miesięcy, może się też opóźnić z powodu operacji i narkozy dlaczego nie zrobisz testu ciążowego u diabła? od razu się dowiesz

Gość tytuskowa88
Ostatnio malo sie ruszam z domu a powodem jest niesamowity bol brzucha (podbrzusza, ktore jest bardzo twarde zarazem). Zdarza mi sie ze omdlewam wiec boje sie gdziekolwiek wychodzic, a nie powiem jest to meczace

Gość to nie ciąża
To zamów sobie test na allegro z dostawą do domu i już.