Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej głupia ty głupia ty

Znacie jakies historie o ukazaniu sie komuś zmarłej osoby?

Polecane posty

Gość ej głupia ty głupia ty

Moja babcia po smierci dziadka twierdziła,że słyszała jego głos jak ją wołał po imieniu,ale w sumie mogło jej sie to śnić.Słyszeliście o takich sytuacjach?Albo może sami czegoś takiego doświadczyliście?

Gość ewelinay24
w momencie gdy mojej kuzynki dziadek umarl w szpitalu, ktos zapukla 3 razy do okna w jej domu, 5 min pozniej byl tel ze dziadek nie zyje,

w nocy kuzynce zachcialo sie siusiu, poszla do wc a na schodach stala ciocia ze spuszczona glowa, kuzynka pomyslala ze to jest babcia ale na drugi okazalo sie ze jednak to nie byla ona

Gość Karolusia55555
Ojj o zmarlych sie nic nie pisze bo oni tego nie lubia ale mnnie jedynie w snie odwiedzil moj dziadek usmiechnol sie do mnie i mnie przytulil :D:D a ranoo tak dziwnie sie czulam nie mam pojecia dlaczegoo... a jak o tym wspomnialam mamie to za kazdymm razem gdy to komus mowilam chcialo mi sie plakac ale nie wiem dlaczeggo jezeli ktos wie to napiszcie xD

Gość Karolusia55555
bo tak jest i tak bylo zawszee Nie wspomina sie zmarlychh :P chyba ze bardzo chcesz zeby cie odwiedzilii :P

Gość Karolusia55555
nie chodzi mi o takie wpominanie :P a ty bys chciala zeby cie ktos obgadywal ?? Napewnoo nie A wiec?? No wlasniee. A do dusz zmarlych to jest tak ze Sa osoby ktore po smierci nie udalo sie odejsc na tamten swiat i blakaja sie po swiecie zywych niektore sa w nawiedzonych zamkach domach ale one nie moga ci zrobic krzywdy tylko ci pomoc a jesli chodzi o zle duchy to sa demony ale w nie raczej malo kto wierzy i one sa wlasnie zlii nawiedzaja cie strasza itp... ale to raczej tylko ludzi nie wierzacychh.. No a ja tez bym chciala zeby mnie odwiedzili wszyscy moi krewni ale wlasnie chyba bym sie ich bala chociaz wiem ze mi krzywdy nie zrobiom.. Np Znacie Emily Rose ?? Ona byla opetana przez demonyy i coo ?? Odeszlaa... Zobaczcie sobie na Youtube Egzorcyzmy Emily rose Ale polecam to tylko tym ktorzy maja dobra psychike :P

Gość Karolusia55555
i co tak cichoo ?? ;>

Gość kobieta modna
lepiej licha nie budzić

Gość Karolusia55555
czemu ??

Gość brrrrrrrrr
bo przychodzą po kogoś i zabierają go

Gość Karolusia55555
taa jak ufo