Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mekintosch

jestem poniżona to cud Tuska

Polecane posty

Gość kokolinno
Tak to prawda tylko dlaczego te farbowane lisy mają takie poparcie.Ale cuda i dziwy.

Gość obce wywiady fałszują
wyniki sondaży :D

mekintosch -->> przerzuć się na aronie. A dla nieudaczników to każda władza jest be. Jak było państwo \"opiekuńcze\" to chcieliście kapitalizmu, jest kapitalizm, to Tusk niedobry i inni i różni.

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
tak , oburzam się bo są głupie :D Tak przy okazji porównał bym je do niektórych mądrzejszych polityków PO :D

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvbb
to mi wystarczy :o

Gość kokolinno
Jak Ci tak dobrze to nie się nie udzielaj. Siedź na dupsku i palce liż.A co było lepsze zostaw historii.A rzeczywistość jest teraz i tu kapewu?

Gość mekintosch
Nieudacznikiem nazywaj siebie.A ja nie chcę wielę.Tobie też mogliby obniżyć pensyjkę np. bo jest za wysoka.I nieopłacalna jesteś dla społeczeństwa.

jolkaza :::::::::: Ale w takim razie po co ten cwaniak naobiecywał gruszek na wierzbie skoro nie wiedział jak do tego doprowadzic ??????? I nie mów że utorka jest nieudacznikiem ! Może ty pracujesz i zarabiasz kokosy ale wiesz dobrze że tak mają nieliczni. Wszędzie tylko znajomości , złodziejstwo i rozpychanie sie łokciami ---- teraz głównie w taki sposób się dochodzi do czegoś. Ja tam nie narzekam bo mi wystarczy że będe miał co do gara włożyć i będe szczęśliwy , kasy nie potrzebuję na luksusy. Powiem więcej - gardzę nimi ! Ale tak jak ja mają nieliczni i maja we krwi chęć posiadania kasy

Gość mekintosch
hau hau miał miał pi pi oloboga cóż za trud .

Mekintosch ::::::::: Naprawdę sprzedałas jabłka po 8 gr ? Słyszałem że ceny minimalne to 17-19 groszy za kilogram

Gość mekintosch
Rafaello rocznik 1987 jesteś oki.

Gość mekintosch
Naprawdę po0,08 gr!!!!!Kto chętny niech przyjeżdża i bierze.

Gość jak zwykle nieudaczniki
nie grozi mi to , najwyżej obetnę z dwa trzy etaty w firmie :classic_cool:

ty mówisz że jestem oki bo mówię prawdę , ale gdyby te moje wypowiedzi trafiły zanotowane na kartce w kopercie na biurko Tuska to ten szmaciarz wsadziłby mnie do pierdla :D Co z tego ze możemy sobie pogadać i pokrytykować tego cwaniaka skoro to nie rozwiąże twoich problemów ? 😭 Naprawdę nie masz szans na pracę ? Jakie masz wykształcenie i o jakiej specjalizacji ? Może masz jakieś dodatkowe umiejętności ? Powiedz coś to może się wspónie zastanowimy :)

Gość mekintosch
Przepraszam muszę lecieć. Proszę o spotkanie jutro na kafe.Dobranoc.

Dobranoc , podbijaj temat jutro bo ja jak zwykle zapomnę :( A szkoda by było aby taki topik zanikł :(

gdyby ludzie troche bardziej sie interesowali polityką wiedzieli by ze Tusk nie jest przedstawicielem klasy najbiedniejszych....ba nawet nie jest przedstawicielem klasy sredniej ... reprezentuje ludzi posiadajacych Nigdy sie z tym nie kryl ...dlatego tak cholernie mnie dziwi fakt ze piastuje to stanowisko za przyzwolenim narodu :O

To po chuj uprawiasz coś z czego pieniędzy nie ma? Nie lepiej zająć się czymś z czego będziesz czerpała zyski? Wiadomo, że łatwiej jest siedzieć na dupie i tylko wyciągać ręce po kasę.

np to : "Co prawda nie ocenia się książki po okładce ale spójrzcie dokładnie i przyjżyjcie się oczom Tuska ! Jest w nich nienawiść. Pokazały to na przykład słowa jakie wypowiedział po zakończonym meczu Austrii z Polską na Euro 2008. "tego sędziego najchętniej bym zabił " Tusk to prawdziwy łgarz , oszust i co gorsze mściciel. Jak można rodzonego niemca wybrać na stołek , który będzie uprawniał go do rządzenia Polska ?????????????? No jak ????????????" podszywy niepotrzebne :D