Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o opinie

Ginekolog Ostrów Wlkp. Czechmanowski Jarosław

Polecane posty

Gość proszę o opinie

Czesc dziewczyny, czy Któras z Was leczyła się u tego lekarza (Czechmanowski Jarosław)? Jeśli tak to wrzucajcie swoje opinie. Szukam dobrego ginekologa w Ostrowie Wielkopolskim, mieszkam tutaj 2 miesiące i nie mam pojęcia o rynku medycznym. Tego lekarza ktoś mi polecił, ale chciałabym poznać opinie innych.

Gość proszę o opinie
może ktoś mi poleci innego lekarza??

Gość gotuska
ja juz tez nie mieszkam, ale jak juz to polecam Skowronka, wszytsko wytłumaczy i jest w miare dobry (jak na ostrowskie tragiczne warunki), tego o ktorym mowisz nie znam.. matko a co cie do ostrowa przywialo??

Gość gotuska
wpisz w google ginekolog ostrów - wyskoczy ci na pewnym forum (nie moge tu podac) wiele opinni roznych dziewczyn o ostrowskich ginekologach, jako pierwszy wynik wyszukiwania

Gość proszę o opinie
Mąż :D Aż ze śląska mnie ściągbnął :D

Gość gotuska
hehhehe no to powodzenia w ostrowie, ja bywam tam od czasu do czasu bo mam tam mieszkanie no i znajomych :)

Gość a do prota chodzisz

Gość proszę o opinie
a chodziłam do prota chodziłam :P Ale od czasu jak łokciami zaczelam zahaczac o glowy smarkaczy przestalam tam uczeszczac :P Nie bylam tam juz z dobrych 7 miesiecy ;)

Gość a do prota chodzisz
no to racja pełno tam smarkaczy teraz,i te wymalowane 13-stki nacpane jak nie wiem co,ja nie bylam juz tam z jakies pol roku tak samo ,w heaven jest o niebo lepiej

Gość gotuska
w haven to kilka lat temu bylo fajnie, choc od kilku lat osobiscie nie bylam ale wiem od znajomych ze wlasnie z protektora do heven sie przenosza, a ile macie lat?

Gość proszę o opinie
Tyle ze w heaven ludziskow zawsze tlumy, ale jest ok. Bylam (w zeszlym roku?) na otwarciu image, ale kawalki typu "pszczolka maja sobie lata" powalaly mnie na kolana :D Dawno juz nigdzie nie bylam. Oj nozki zaczynaja mi ise rwac do tanca :D

Gość proszę o opinie
gotuska ja mam 25. Lubie imprezy w klubach, ale te wlasnie 15 letnie towarzystwo mnie przeraza. Choc lubie sie bawic na calego i nie jestem jakas stara zrzedliwa baba, to jakos mnie to odrzuca ;)

Gość gotuska
ja jestem kilka lat starsza, i szczerze mówiąc to jak jestem w ostrowie to właśnie te małolaty mnie skutecznie odstraszają od wszystkich lokali ehheh

Gość proszę o opinie
Niestety tak jest wszedzie. Na ślasku mamy taki fajny klub studencki, zawsze byly fajne imprezy, ale teraz sila rzeczy towarzystwo tam jest coraz mlodsze. Ale fakt ze granica wieku ludzi chodzacych w takie miejsca znacznie sie obnizyla. No i mnie tez to odstrasza.