Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto to moze byc...

znamiona, pieprzyki usuwanie poznań

Polecane posty

Gość Kto to moze byc...

Witam, Zamiast jak zawsze najpierw zadawać pytanie, ja od razu polecę świetnego chirurga w Poznaniu. Profesor Witmanowski przyjmuje na ul. Gajowej w Poznaniu. Jeśli ktoś chce wiedzieć więcej to pytać!

Gość Pyrloczka
Że tak powiem, mamy również świetną DARMOWĄ klinikę onkologiczną przy Garbarach :D

Gość dokładnie tak jest
Najlepiej na Garbarach w klinice,szybko i sprawnie,odbiór wyników po 2 tygodniach,polecam

Gość kto to jest
Na Garbarach umarła moja mama, więc nie uwazam ze to darmowa umieralnia. I nie mowie tak bo byla chora i tak byc musiala a stalo sie to tam, ale stalo sie przez nich. Miala raka, wysokie stadium co wyniklo po operacji. Potem zalecili lampy i przez 8 miesiecy po operacji nie zrobili juz zadnych badan. Nawet USG ktore byc moze by ja uratowalo. A tak po 10 miesiacach po operacji juz jej nie bylo. Wole zaplacic i zyc. Takie jest moje zdanie. Za darmo umarlo.

Gość kto to jest
POPRAWIONE!!! Na Garbarach umarła moja mama, więc UWAZAM ze to darmowa umieralnia. I nie mowie tak bo byla chora i tak byc musiala a stalo sie to tam, ale stalo sie przez nich. Miala raka, wysokie stadium co wyniklo po operacji. Potem zalecili lampy i przez 8 miesiecy po operacji nie zrobili juz zadnych badan. Nawet USG ktore byc moze by ja uratowalo. A tak po 10 miesiacach po operacji juz jej nie bylo. Wole zaplacic i zyc. Takie jest moje zdanie. Za darmo umarlo.

Gość gość
Miałam usuwane znamie na garbarach w poznaniu jedynie co to te pielęgniarki okropne

Gość Poznań Garbary
Ja i moja mama miałyśmy usuwane znamiona na Garbarach i jak widać żyjemy :D