Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palika

Rozmowa kwalifikacyjna - martwię się na zapas

Polecane posty

Gość Palika

Z radością stwierdam, ze moje cv które wczoraj wysłałam do kilku miejsc spotkało się z zainteresowaniem i otrzymałam zaproszenie na rozmowę. Pierwszy raz szukam takiej prawdziwej pracy więc bardzo to przeżywam. Chciałabym zapytać doświadczonych kolegów co zrobić, jeśli dostanę też inne oferty, bo przed podjęciem decyzji chciałabym je porównać, a to trochę głupio powiedzieć pracodawcy, że "powiem panu po rozmowie w sąsiednim zakładzie" zwłaszcza jak się nawypisywało w liście motywacyjnej, że marzę o pracy u niego. Jak takie rzeczy się robi w praktyce? Pozdrawiam

Gość mixxer
Narazie idz po prostu na te rozmowe i staraj sie wypasc jak najlepiej.

Gość Palika
A co z majtkami? Mam założyć?

Gość mixxer
To zalezy o jaka prace sie starasz:P Niestety nie ma reguly, kiedy Ci odpowiedza. Mnie chcieli w jednaje firmie przyjac na pniu, ale podziekowalam, bo wiedzialam ze mam szanse na przyjecie w drugiej. zaryzykowalam i sie oplacilo. moze nie finansowo, ale mam wymarzona [prace

to chyba nie od majtek zależy. idź, rozluźnij się, pomyśl - oni są tylko ludźmi, tak jak ty. Mają też podobne problemy, też się stresowali twoim przyjściem, też mają czasem wszystko w dupie i generalnie wszystko na też ;)

Gość już sama nie wiem
nie martw się na zapas..bo iść na rozmowę to nie wszystko... właśnie czekam na odpowiedź, rozmowa była w środę powiedzieli że do 2 tygodni..ja już straciłam nadzieje..

Gość Palika
Dzięki wielkie. No na razie mam tylko tą jedną rozmowę, ale cv rozesłałam wczoraj wieczorem, więc myślę że to nieźle. Tylko boję się głupiej sytuacji, że ktoś już będzie chciał mnie zatrudnić, ja odmówię żeby sprawdzić co oferują gdzie indziej a potem zostanę z niczym. Pozdrawiam i dzięki bardzo. Za podzyw się nie obrażam, bo sama niekiedy to robię.

Gość Palika
Jeszcze zapomniałam: a czy teraz wypada odpowiedzieć na tego mejla i powiedzieć, że przyjdę w tym terminie czy nie pisać nic, bo to jasne, ze pójdę? Dzięki

Gość oj kiepsko
odpisz , bo przeciez moz byc tak ,ze nie pasuje ci ten termin .Wiec wypadaloby gdybys potwierdzila